Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 24

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) AMASYA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

IRAK’ın kuzeyinde, terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan Pençe- Şimşek ve Pençe- Yıldırım Operasyonu’nda şehit olan Veteriner Uzman Çavuş Hüsamettin Gökçe’nin (22) Amasya’da oturan baba ocağına ateş düştü. 

Irak’ın kuzeyindeki Avaşin- Basyan bölgesinde PKK’ya yönelik başlatılan Pençe- Şimşek ve Pençe- Yıldırım Operasyonlarında, arama tarama köpeği ile görev yapan Veteriner Uzman Çavuş Hüsamettin Gökçe, teröristlerce yapılan füze saldırısı sonucu şehit oldu. Şehidin acı haberi, Amasya’nın Hacılar Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. Şehadet haberinin ardından Gökçe ailesinin oturduğu apartmana ve sokağa Türk bayrakları asılırken, yakınları taziyeye geldi.

Şehit askerin cenazesi, yarın Amasya’nın Beldağ Mahallesi’nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Görüntü Dökümü:
————————
– Şehidin baba evine bayrak asılması
– Şehidin baba evinden detaylar
– Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklaması
– Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya açıklaması

Haber-Kamera: Serap Şerife KARA/AMASYA, (DHA)

Reklam Alanı

====================================

2) HUSUMETLİ KOMŞULAR ARASINDA SATIR VE BIÇAKLI KAVGA: 10 YARALI

Malatya’da, husumetli komşu iki aile arasında çıkan satır, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 1’i ağır 10 kişi yaralandı. Kavga hastanede de sürerken, güvenlik güçleri önlem aldı.

Olay, akşam saatlerinde Boran Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan komşu iki aile arasında tartışma çıktı. Ailelerin diğer fertlerinin de dahil olduğu tartışma büyüyerek bıçak, satır ve sopaların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada her iki taraftan da 1’i ağır toplam kişi 10 yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Acil Servis’te tedaviye alınan yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kavga hastanede de devam ederken, güvenlik güçleri, mahalle ve hastanelerde önlem aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————————-
– Hastaneden görüntü
– Polis ve jandarma ekipleri
– Kalabalıktan görüntü
– Hastane içinde arbede görüntüsü
– Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Taha AYHAN-MALATYA-DHA

===================================

3) 2 YAŞINDAKİ SÜLEYMAN YAYLADA KAYBOLDU, ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

TOKAT’ta yayladaki evlerinin önünde oyun oynayan Süleyman Yıldırım(2) kayboldu. Yakınlarının ihbarıyla AFAD ve jandarma ekipleri bölgede küçük çocuğu bulmak için çalışma başlattı.  

Merkeze bağlı Çat beldesi yakınlarındaki Seküdağ Yaylası’nda hayvancılıkla uğraşan Süleyman-Sema Yıldırım çiftinin 6 çocuğundan biri olan Süleyman Yıldırım, anne ve babası ahıra hayvanları aldığı sırada ortadan kayboldu. Çocuklarının etrafta olmadığını fark eden anne ve babası kendi imkanlarıyla çevrede aramaya başladı. Ancak küçük çocuğun izine rastlanmadı. Bunun üzerine durum jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine sevk edilen AFAD ve jandarma ekipleri ile ANDA derneği üyeleri, 1 arama köpeği ve dron  ile çocuğu bulmak için arama çalışması başlattı. Belde sakinleri de aramalara eşlik etti. 
Çalışmaları takip eden Çat Belediye Başkanı Ramazan Altun, “Akşam saatlerinde yaylada bir çocuk kaybolmuş. İftar saatimizde duyduk, kasaba halkı, belediye olarak hep buraya hizmetimizi sunduk. Arıyoruz. Allah’ın izniyle bulacağız. Arazi şartları da çok zor. Ormanlık bölge olduğundan dolayı jandarma ekiplerimiz, AFAD burada. Devletimizden Allah razı olsun arıyoruz” dedi. Beldenin Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz ise, “Babası bize evinin önünde, olduğunu söyledi. Hayvanlarla uğraşırken dışarı çıkınca çocuğu bulamamış. AFAD, jandarma ve arkadaşlarımızla beraber aramaktayız. Allah’ın izniyle bulacağız” diye konuştu. 

Görüntü Dökümü
————————-
-Yayladan görüntüler
-Çocuğun en son görüldüğü yer
-Ekiplerin arama çalışmalarından görüntüler
-Çat belediye başkanı Ramazan Altun’un konuşması
-Muhtar Ahmet Yılmaz’ın açıklaması

Haber-Kamera:Fatih YILMAZ-Halil İbrahim YEL/TOKAT,(DHA) 

================================

4) SAMSUN’DA ZİNCİRLEME KAZA: 5 YARALI

SAMSUN’da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada, 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Mehtap G. yönetimindeki 55 NF 827 plakalı otomobil ile Ethem E. yönetimindeki 55 AEY 856 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen İbrahim B. yönetimindeki 55 AAP 051 plakalı otomobile çarparak devrildi. Zincirleme kazada, araç sürücüleri Mehtap G. ve Ethem E.’nin yanı sıra Orhan İ., Sudenur S., Ayşegül S. yaralandı. Kentteki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü:
————————
– Kaza yerinden detaylar
– Kazazede İbrahim B. röportajı

Haber-Kamera: Oğuzhan UYSAL/SAMSUN, (DHA)

=============================

5) SEYİR HALİNDEKİ KAMYON ALEV ALEV YANDI

NİĞDE’de, seyir halindeyken alev alan kamyonet, yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olay, öğlen saatlerinde Niğde- Ulukışla karayolu Kolsuz köyü rampasında meydana geldi. Eray Mercan yönetimindeki 51 KG 782 plakalı kamyonet, seyir halindeyken henüz bilinmeyen nedenle alev alıp, yanmaya başladı. Yoldan geçen beton mikseri sürücüsü, yangına mikserde bulunan su ile müdahale etti. Yangında yaralanan olmazken, kamyonet kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————–
-Yanan kamyonetten görüntü
-Vatandaşın su hortumuyla müdahale etmesi

Haber: Ali KADI-Kamera: Niğde,(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!