Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 26

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KIRIKKALE’DE OTOMOBİL ŞARAMPOLE DÜŞTÜ: 3 YARALI

KIRIKKALE’de, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada araç içinde bulunan 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 22.00 saatlerinde Alparslan Türkeş Bulvarında meydana geldi. S.K. yönetimindeki 66 FH 113 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü S.K. ile araçta bulunan Ş.D. ve E.D. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kaza yeri
-Ekiplerin incelemeleri
-Detaylar

Haber-Kamera: Burak CAN /KIRIKKALE,(DHA)
======================

KULA’DA 6 BİN 298 ADET YEŞİL REÇETELİ KİMYASAL İLAÇ ELE GEÇİRİLDİ

MANİSA’nın Kula ilçesinde, uyuşturucu madde taşıdığı ihbarı üzerine polis ekiplerince narkotik köpeği ‘Lito’ desteğiyle yapılan aramada, 6 bin 298 uyuşturucu hap ele geçirilirken, 6 şüpheli gözaltına alındı.
Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti veya kullanımından şüphelendiği 3 araç için operasyon düzenledi. Saat 19.00 sıralarında şüphelilerin kullandığı araçlar, İzmir-Ankara D300 karayolunda İzmir’den Uşak istikametine seyrettikleri ve Kavacık mevkisinde olduğu bilgisine ulaşan ekipler, araçları yakalamak için harekete geçti. Şüphelilerin bulunduğu otomo.billerden biri, polis ekiplerini fark edince kaçmaya çalıştı. yaşanan kısa süreli kovalamaca sonrası araç  ekiplerce durduruldu. Diğer 2 araç ise ekiplerin sıkı takibinin ardından durduruldu.
Ekiplerin araçlar üzerinde gözle yaptığı aramada koli içerisinde çok sayıda yeşil reçete ile satılan kimyasal ilaç kutuları görülünce, nöbetçi savcının talimatıyla 6 şüpheli gözaltına alınarak, araçlar üzerinde arama kararı çıkarıldı. Ekiplerin narkotik köpeği  ‘Lito’ desteğiyle 3 araçta yaptığı aramada, 6 bin 298 Regapen uyuşturucu hap, 7,2 gram kristal, uyuşturucu madde ile uyuşturucu tüketiminde kullanılan 3 ele geçirildi.
Gözaltına alınan Ö.C.T., K.Ö., S.Y., S.Y., O.A. ve M.T. için adli işlem başlatıldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Gözaltına alınan şahısların emniyete getirilişi
-Araçlar üzerinde detaylı arama yapılması
-Araçlardan regapen isimli kimyasal ilaçların bulunması
-Lito isimli narkotik köpeği ile arama
-Aramalardan detaylı görüntüler
-Ele geçirilen malzemelerden görüntüler

Haber-Kamera: Hasan YİĞEN /KULA(Manisa),(DHA)
========================

ANKARA’DA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMALARI

ANKARA Gölbaşı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gölbaşı Belediyesi tarafından opera konseri düzenlendi. Sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan opera gösteriminde; marşlar ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
Mogan Gölü’nün kıyısında düzenlenen konser, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı Kurtuluş Mücadelesinin 102’nci yılına özel Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Işıklı şovlarle renk katılan gecede gökyüzü, Türk bayrağının rengi kırmızı beyaza boyandı.

GÖLBAŞI’NDA 102’NCİ YILA ÖZEL ETKİNLİKLER
19 Mayıs coşkusunu bu sene evlere taşıdıklarını ve düzenlenen opera gösterimi ile 102’nci yıla yakışır bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, etkinlik hakkında bilgi verdi. Başkan Şimşek, “Kıymetli UYUM öğrencilerimiz hazırlamış olduğu gösterilerle saat 11.00’de 19 Mayıs Bayrak Koşusunu gerçekleştirdik. Öğleden sonra Türkiye’nin Vosvos Derneği Volksder tarafından düzenlenen organizasyon ile 102 klasik araç Gölbaşı sokaklarımızda renkli görüntüler yaşattı. Son olarak da saat 19.00’da Ankara Devlet Opera ve Balesi orkestra sanatçılarından oluşan Evrensel Ensemble Müzik Grubu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı Kurtuluş Mücadelemizin 102’nci yılında ölümsüz eserler ile bizlere eşlik etti. Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan kahramanlarımızın ruhları şad, mekanları cennet olsun. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi.
Program, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in sanatçılara teşekkür etmesi ve çiçek ile hediye takdimi ile son buldu. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Konserden görüntülera
-Mogan Gölü’nde ışık gösterisi
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet DEMİR /ANKARA(Gölbaşı),(DHA)
=========================

ÇANKIRI’DA BEŞİKTAŞ’IN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

ÇANKIRI’da, Beşiktaş taraftarlarının şampiyonluk kutlaması sırasında Sebahattin Pehlivanlı, arkadaşlarının açtığı pankart eşliğinde kız arkadaşı Melike Çelik’e sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Beklemediği bir sürprizle karşılaşan Çelik’in ‘evet’ cevabı ile büyük coşku yaşandı.
Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş’ın Çankırı’daki taraftarları kutlama yapmak için Kenbağ mevkisinde araç konvoyu başlattı. Konvoyla Atatürk Anıtı’na gelen taraftarların kutlamalara devam ettiği sırada Sebahattin Pehlivan, kız arkadaşı Melike Çelik’in önünde diz çökerek evlenme teklifinde bulundu. Beşiktaşlı taraftarların da “Benimle evlenir misin Ay ışığım?” yazılı pankartı taşıdığı teklife genç kız “evet” cevabını verdi.
Pehlivanlı, gönül verdiği Çelik’ ile bir ömür birlikte olmak istediğini ve evlilik tekliğini gizlemek için büyük çaba sarf ettiğini belirterek, “Bütün  hazırlıkları arkadaşlarla beraber yaptık. Gizli saklı tabiki de. Koşturmayla geçti. Sağolsun başkanımızla beraber organize ettik bu işi. Saklamak için bayağı bir uğraştık, belli etmemek için. İnşallah bir ömür beraber yaşayacağız” dedi.
Beklemediği bir sürprizle karşılaştığını belirten ve erkek arkadaşının evlilik teklifini kabul eden Melike Çelik ise “Hala ne hissettiğimi anlamış değilim. Hiç bir şey söyleyemeyeceğim çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Kutlamalardan detaylar
Kutlama sırasında evlenme teklifi
Genel ve detaylar
Röportaj

Haber-Kamera: Ramazan SARICI /ÇANKIRI,(DHA)
===========================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!