Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 27

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1 – MANİSA’DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde, iki otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. 
Kaza, dün saat 22.00 sıralarında İzmir- Ankara karayolu üzerindeAvşar Mahallesi girişinde meydana geldi. Salihli’den Turgutlu yönüne seyir halinde olan, Nazmi Akşit (25) yönetimindeki 35 AGT 503 plakalı otomobil, aynı yöne giden Yusuf Şen (35) yönetimindeki 45 ADT 994 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulup takla atan otomobiller demir yığını haline dönüştü. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Takla atarak hurdaya dönen Şen’in kullandığı otomobilde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin yaralılara yaptığı ilk müdahalesinin ardından yaralanan iki araç sürücüsü ile Orhan Eyüpoğlu (32), Mehmet Metin Danış (38), Ayşe Çakır (24) Turgutlu Devlet Hastanesi’ne, Mehmet Aykaç (32) ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Metin Danış ve Yusuf Şen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ve polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kaza yerinden genel görüntü
-İtfaiye ekiplerinin otomobilde sıkışan yaralıları kurtarması
-Yaralıların ambulansa bindirilmesi

Haber-Kamera: Doğan ÇİZMECİ /TURGUTLU(Manisa),(DHA)
==========================

2 – BARAKADA BULUŞTUĞU ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

ELAZIĞ’da 19 yaşındaki Bahar B., bir barakada buluştuğu sevgilisi Salih Yılmaz C. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Arkadaşlarını arayıp, sevgilisini öldürdüğünü itiraf ettikten sonra olay yerinden kaçan Salih Yılmaz C.’nin yakalanması için polis çalışma başlattı.
Olay, gece saatlerinde Aksaray Mahallesi’nde meydana geldi. Kuleli sokaktaki bir barakada buluşan Bahar B. ile sevgilisi Salih Yılmaz C., arasında henüz belirlenemeyen sebeple sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Salih Yılmaz C., üzerinde taşıdığı bıçakla sevgilisi Bahar’a saldırdı. Bahar B., aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, Salih Yılmaz C. ise arkadaşlarını telefonma arayıp, “Sevgilimi öldürdüm” dedi.
Salih Yılmaz’ın arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hareketsiz yatan Bahar B.’yi kontrol eden sağlık ekipleri, vucudunda çok sayıda bıçak darbesi olan genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. İncelemenin ardından Bahar B.’nin cansız bedeni otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.
Polis ekipleri, sevgilini öldürdükten sonra olay yerinden kaçan Salih Yılmaz C.’nin yakalanması için çalışma başlattı. 

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Olay yeri
Polis ekiplerinden detay

Haber-Kamera: Ahmet ÇÖTELİ /ELAZIĞ,(DHA)
=========================

3 – KAYSERİ’DE MÜSTAKİL EVE SİLAHLI SALDIRI; 1 YARALI

KAYSERİ’de müstakil bir eve düzenlenen silahlı saldırıda Suriyeli 1 kişi yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Kocasinan ilçesine bağlı Kayabaşı Mahallesi 102’nci sokaktaki müstakil bir evde meydana geldi. Suriye uyruklu Ahmet E.’nin (35) yaşadığı eve kimliği henüz belirsiz bir kişi tarafından tabancayla ateş açıldı. Pencereden giren merminin isabet ettiği Ahmet E., yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yeri
-Genel detay

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN /KAYSERİ,(DHA)
=========================

4 – KONTROLDEN ÇIKAN CİP, PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLİN ÜZERİNE ÇIKTI

KIRIKKALE’de sürücüsünün kontrolünden çıkan cip, park halindeki bir otomobilin üzerine çıktı. İki araçta da hasar oluştu.
Kaza, akşam saatlerinde Ağabey Pehlivanlı Bulvarında meydana geldi. Haydar K. yönetimindeki 71 FE 213 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu park halindeki 06 ST 687 plakalı otomobilin üzerine çıktı. Kimsenin yaralanmadığı kazada iki araçta da hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, cipin çekiciyle kaldırılmasıyla normale döndü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kaza yerinden görüntüler
-Otomobilin çekici ile kaldırılması
-Genel ve Detay

Haber-Kamera: Burak CAN /KIRIKKALE, (DHA)
======================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!