Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 3

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Kaçırılan gemici, korsanların olduğu bölgeden geçmeden helallik istemiş

NİJERYA açıklarında kaçırılan M/VMozart adlı konteyner gemisinde korsanlar tarafından rehin alınan 15 Türk denizci arasında bulunan Rizeli Ünsal Dilsiz’in ailesi, endişeli bekleyişini sürdürüyor. Ünsal Dilsiz’in eşi Nesrin Dilsiz, eşinin korsanların olduğu bilinen bölgeden gemiyle geçmeden önce kendisini arayarak helallik istediğini söyledi. 

Nijerya açıklarında korsanlar tarafından kaçırılan geminin mürettebatı arasında yer alan Ünsal Dilsiz’in eşi Nesrin Dilsiz, eşinin ve diğer gemicilerin sağ salim bulunmasını istedi. Eşi ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Dilsiz, “Eşimden ve 15 kişiden haber alamıyoruz. Öldüler mi? Kaldılar mı? Bilmiyoruz.  15 kişiden hiçbir haber yok korsanlar nereye götürdü, yaşıyorlar mı açlar mı yaralılar mı yani ne durumdalar hiçbir şey bilmiyoruz. Nijerya’nın devlet büyükleri neden el koymuyor. Eşimle en son 19 Ocak’ta konuştum. Bana helallik bile verdi, durup dururken insan helallik verir mi bilmiyorum ama bana helallik verdi. Devlet büyüklerimiz şirket yetkilileri sağ olsunlar beni her gün arıyorlar. Biliyorum ki cumhurbaşkanımız da bunun için koşturuyor. Bende diğer gemici aileleri gibi çaresiz bir şekilde bekliyorum. Tek isteğim 15 kişinin sağ salim ailelerine kavuşması. İnşallah bir an önce bulunur sevdiklerimize kavuşuruz” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Nesrin dilsiz açıklama

Haber-Kamera: Arzu ERBAŞ – RİZE-DHA

Reklam Alanı

=====================================

Antalya’da otomobil devrildi: 2 ölü, 4 yaralı

ANTALYA’da devrilen otomobilin sürücüsü Ömer Boynukara (36) ile yanında bulunan Gözde Alican hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza sabaha karşı, Antalya-Burdur karayolu Dağbeli Mahallesi’nde meydana geldi. Ömer Boynukara yönetimindeki 07 ZK 963 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle yoldan çıkarak, devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri sürücü Boynukara ile yanında bulunan Gözde Alican’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilde bulunan 4 yaralı ise sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————- 
-Kaza yerinden görüntü (Vatandaş kamerası)

HABER: Bülent TATOĞULLARI- KAMERA: ANTALYA, (DHA)

==================================

Kaygan yolda kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 1 yaralı

SAKARYA’nın Karasu ilçesinde kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza Tuzla Mahallesi’nde gece yarısı saatlerinde meydana geldi. Burhan Akdal yönetimindeki 34 HE 4448 plakalı otomobil iddialara göre kaygan yolda kontrolden çıkıp yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada sürücünün yan koltuğunda oturan eşi Hülya Akdal hafif yaralandı. Olay yerine itfaiye ve 112 ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından yaralanan Hülya Akdal Karasu Devlet Hastanesine sevk edildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
Kaza yeri detay
Ekiplerin çalışmaları detay

Haber-Kamera- Levent KIZILASLAN-KARASU (Sakarya), (DHA)

=========================

Köprülü Kanyon’da kış manzarası

ANTALYA’nın Manavgat ilçesindeki dünyaca ünlü rafting merkezi Köprülü Kanyon’da kış manzarası nefes kesti.

Köprülü Kanyon Milli Parkı’nın merkez noktalarından birisi olan Oluk Köprü, doğaseverleri ağırladı. Türkiye’nin farklı noktalarına giderek bölgenin doğal görünümünü dron ile fotoğraflayan Cuma Gök, bu kez kanyon üzerinde dron uçurup manzarayı anbean kaydetti.
Roma dönemine ait eski adı ‘Eurymedon’, günümüzde ise Oluk Köprü olarak bilinen 2.5 metre genişliğinde 14 metre uzunluğundaki taş köprünün çevresindeki ağaçların pastel, köprünün altından akıp giden nehrin ise turkuaz rengi hayran bıraktı. Son yağışlarla birlikte Köprülü Çay’ın debisindeki artış da görüntülere yansıdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Kanyondan drone görüntüleri
HABER- KAMERA: İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!