Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 3 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP KAÇTI; POLİSİ GÖRÜNCE BALKONA ÇIKIP İNTİHARA KALKIŞTI
 
BURSA’da Mehmet Yıldız, boşanma aşamasındaki eşi Akgül Yıldız’ı (45), sokakta tabancayla başından vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçıp bir eve saklanan, polisin geldiğini görünce de balkona çıkıp silahı başına dayayarak intihara kalkışan Mehmet Yıldız, yaklaşık 1,5 saatlik ikna çabasının ardından teslim oldu.

Olay, saat 07.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi 428. Sokak’ta meydana geldi. Özel bir şirkette çalışan Akgül Yıldız, sabah işe giderken yolda boşanma aşamasındaki fabrika işçisi Mehmet Yıldız ile karşılaştı. Çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mehmet Yıldız, belinden çıkardığı tabanca ile eşine 3 el ateş etti. Akgül Yıldız kanlar içinde yere yığılırken, eşi ise aracıyla kaçtı.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Akgül Yıldız’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Akgül Yıldız’ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

ÇATIYA ÇIKIP, SİLAHI BAŞINA DAYADI
Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, Mehmet Yıldız’ın merkez Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi Akpınar Caddesi’nde bir evde olduğunu belirledi. Adrese giden ekipler, şüpheliye teslim olması yönünde çağrıda bulundu. Ancak Mehmet Yıldız, evin balkonuna çıkıp tabancayı başına dayayarak intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine bölgeye Özel Harekat ekipleri sevk edildi. Mehmet Yıldız, polisin yaklaşık 1,5 saatlik ikna çabasının ardından silahı bırakıp teslim oldu. Gözaltına alınan Yıldız, emniyete götürüldü.

Görüntü Dökümü:
———————————
-Ölen kadın ile eşi konuşurken güvenlik kamerası
-Olay yerinden görüntüler
-Polis ekiplerinden görüntüler
-Şüpheli dairenin balkonundan polise teslim olmaması
-Güvenlik önlemi alan polislerden görüntüler
-İtfaiye ve sağlık ekiplerinden görüntüler
-Detaylar
Haber: Muammer İRTEM-Mehmet İNAN – Kamera: Semih ŞAHİN/BURSA, (DHA)

===================

Reklam Alanı

2) KURUYAN ALTINYAZI BARAJI’NA, MERİÇ NEHRİ’DEN 20 YIL SONRA SU VERİLDİ

EDİRNE’nin Uzunköprü ilçesinde  20 yıldır atıl durumda olan, kış aylarında kuraklık nedeniyle doluluk oranı eksi 1’i gören Altınyazı Barajı’na, DSİ’nin çalışmalarıyla 20 yıl sonra ilk kez Meriç Nehri’nden su verildi. Yüzde 53 doluluk oranına ulaşan barajla, yaz aylarında oluşacak kurak dönemde 52 bin dönüm alanın sulanmasının hedefleniyor. Altınyazı Karasaz Sulama Kooperatifi Başkanı Alaattin Kaya, “Amacımız bölge üreticisini mağdur etmeden, üretimine katkıda bulunmak. Burada, yeni nesil pompaların konulması, yeni terfi merkezlerinin yapılmasında devletimizin ciddi anlamda katkıları oldu” dedi.

Kuraklığın özellikle son yıllarda kendisini büyük ölçüde hissettirdiği Trakya’da, üreticinin üretimine devam edebilmesi için alternatif projeler hayata geçirilmeye devam ediyor. Uzunköprü ilçesinde 20 yıldır su verilmeyen Altınyazı Barajı da bu kapsamda geçtiğimiz günlerde faaliyete alındı. Özellikle kuraklık yaşanma ihtimaline karşı yaz aylarında 52 bin dönüm alanın sulamasında kullanılacak baraja, Meriç Nehri’nden 8.5 kilometre uzunluğunda iletim kanalı ile su taşınmaya başlandı. 16 köye çare olması beklenen proje, DSİ 11’inci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılırken, kış ayında eksi 1 seviyesini gören barajda doluluk oranı şu anda yüzde 53′ e ulaştı.

‘BU SU BİZİM SİGORTAMIZ OLACAK’
Altınyazı Karasaz Sulama Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kaya, 7-8 aylık çalışmaların meyvesini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Amaçlarının üretici mağdur etmemek olduğunu dile getiren Kaya, “Kış aylarında Meriç Nehri’nin akan suyunu artık Altınyazı Barajı’nda toplayıp yaz aylarında üreticiyi mağdur etmeden su vereceğiz. Yani burada sigorta olarak kullanacağız bu suyu. Meriç Nehri’nin akan suyu, Sarıcaali pompa istasyonuna oradan kanallar aracılığıyla Tevfikiye istasyonuna, daha sonra tekrar pompalar aracılığıyla Balaban Köy istasyonuna, oradan da son terfi Altınyazı istasyonuna geliyor” dedi.

‘AMACIMIZ ÜRETİCİNİN MAĞDUR OLMAMASI’
Barajın doluluk oranının geçtiğimiz kış eksi 1’e kadar düştüğünü hatırlatan Kaya, “Kuraklık ciddi şekilde etkilemişti bizi. Şu anda barajın doluluk oranı yüzde 53’lerde. Bu oranı biz yüzde 60’lara çıkarmayı hedefliyoruz. Amacımız bölge üreticisini mağdur etmeden, üretimine katkıda bulunmak. Burada, yeni nesil pompaların konulması, yeni terfi merkezlerinin yapılmasında devletimizin ciddi anlamda katkıları oldu. Bu katkılardan dolayı herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA SIKINTI YAŞANMAYACAK’
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut da, Altınyazı Barajı’nın bölgedeki en önemli barajlardan biri olduğunu belirtti. Akbulut, “Yıllardan beri atıl vaziyette olan barajımız bugünlerde aktif hale geldi ve bölge insanımıza sulama anlamında çok büyük katkı sağlayacağını umuyoruz. Suyun toprakla buluşması çiftçi açısından çok önemli. Son yıllarda kuraklık yaşıyor bölgemiz malum. Bu tür çalışmalar neticesinde Meriç suyunun Altınyazı’ya aktarılması neticesinde özellikle kış aylarında dolacak ve sulama noktasında bir sıkıntı yaşamayacağız. Yaklaşık 8,5 – 9 milyonluk harcamayla biten bir proje. Dolayısıyla önümüzdeki yıllarda sulama anlamında çok önemli hizmetler verecektir” şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————————
– Barajdan drone görüntüsü
– Pompa istasyonundan detay
– Baraja akan sudan detay
– Barajdan detay
– Kooperatif Başkanı Alaattin Kaya röp
– Meriç Nehri’nden detay
– AK Parti Meclis Üyesi Nedret Akbulut
– Barajdan genel görüntü
– Meriç Nehrinden detay
– Drone görüntüsü

Haber-Kamera: Olgay GÜLER -Resul ORUÇOĞLU / EDİRNE, (DHA)

==============

3) OTOMOBİLİN KOLTUK DÖŞEMESİNİN ALTINDAN YÜKLÜ MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Adana’da, polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde yapılan aramada arka koltuk döşemesinin altına zulalanmış 52 kilo 360 gram esrar, 70 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücü Z.K. (42), tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Kente giren araçları oluşturulan kontrol noktasında inceleyen polis, şüphe üzerine otomobili durdurdu. Araçta arama yapan ekipler, üzerine battaniye örtülmüş arka koltuk döşemesinin oynatınca hareket ettiğini fark etti. Polisin kaldırdığı koltuk döşemesinin altına zulalanmış 52 kilo 360 gram esrar, 70 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Otomobilin sürücüsü Z.K. gözaltına alındı.
Emniyete götürülen Z.K.’nin ifadesinde, araçtaki uyuşturucu maddeleri, Adana’da tanımadığı kişilerin kendisinden alacağını söylediği öne sürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Z.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Görüntü Dökümü
———————–
– Polisin otomobilde arama yapması
– Polisin koltuk döşemesini kaldırması
– Koltuk döşemesi altındaki uyuşturucu maddeler

Haber: Anıl ATAR – Kamera: ADANA, (DHA)

======================

4) KOCAELİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ: SALGINDAN KORUNMANIN EN ÖNEMLİ YOLU AŞILAMA
 
KOCAELİ İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, ramazan dolayısıyla aşı randevularında ciddi düşüş olduğunu belirterek, “Aşı, orucu bozmaz. Salgın pik yaptı. Bu salgından korunmanın en önemli yolu aşılamadır” dedi. 

Kocaeli Sağlık Müdürü Pehlevan, kent genelinde sürdürülen aşı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şu ana kadar kentte toplam 434 bin doz aşı yapıldığını belirten Sağlık Müdürü Pehlevan, aşı çalışmalarıyla beraber özellikle 65 yaş ve üzerindeki kişilerin hastaneye ve yoğun bakıma yatma oranlarında büyük düşüş gözlemlediklerini kaydetti. Ramazan nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli’de de aşı randevularında büyük düşüş olduğunu belirten Pehlevan, “Kocaeli’de aşılama çalışmaları son hızla devam ediyor. Bütün kamu, özel, üniversite hastanelerinde, aile sağlığı merkezlerinde ve ilçe sağlık müdürlüğü bünyesindeki mobil aşı ekipleri tarafından aşılama çalışmaları devam ediyor. Özellikle aşılama konusunda gece yarısına yani saat 24.00’e kadar bütün hastanelerimizin aşı poliklinikleri açık. Bütün vatandaşlarımızı aşılama konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum. Aşı sırası gelen bütün vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmasını rica ediyorum. Geldiğimiz noktada salgın yeni bir pik yaptı. Bu salgından korunmanın en önemli yolu aşılamadır” diye konuştu.  

’65 ÜZERİNDEKİLERİN YOĞUN BAKIM ORANINDA BÜYÜK DÜŞÜŞ VAR’ 
Aşılama çalışmalarının ardından testi pozitif çıkan 65 yaş ve üzerindeki kişilerde çok olumlu veriler gözlemlediklerini söyleyen Pehlevan, “1 yılı aşkın süredir devam eden salgınla mücadelede geldiğimiz noktada özellikle son aylarda hasta yoğunluğunda bir artış oldu. Diğer yandan aşılama çalışmaları son hızla devam etmekte. Kocaeli genelinde 434 bin dozun üzerinde aşılama yapıldı. Aşılamanın faydalarını görmekteyiz. Aşı olup özellikle 65 yaşın üzerindeki vatandaşlarımızın hastaneye yatış oranları, yoğun bakıma yatış oranları ve hayatını kaybetme oranlarında geçmişe göre ciddi anlamda düşmeler olduğu gözlemekteyiz. Vatandaşlarımızdan özellikle pandemi ile savaşta en önemli silahımız olan aşıya duyarlı olmalarını bekliyoruz. Aşı sırası gelen bütün vatandaşlarımızın randevusunu alıp aşılarını yaptırmasını istiyoruz” dedi. 

Sağlık Müdürü Pehlevan, ramazan ayının başlamasıyla aşı olmaya gelen kişi sayısında düşüş olduğunu dile getirerek, “Özellikle ramazan ayı ile beraber vatandaşlarımızın farklı bir algısı oluştu. ‘Acaba aşı olursam orucum bozulur mu?’ diye. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu konuda açıklaması var, aşının orucu bozmayacağına dair. Dolayısıyla bütün vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla aşı yaptırabileceğini söyleyebiliriz. En azından iftardan sonra açık olan aşı polikliniklerinden randevu alarak aşı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu. 

  
Görüntü Dökümü 
-Kent genelinden insan görüntüsü (ARŞİV) 
-Muhabir anonsu (Alişan KOYUNCU) 
-Aşılama çalışmalarından görüntüler (ARŞİV) 
-Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ile röportaj 
-Detaylar 
Haber-Kamera: Alişan KOYUNCU/İZMİT(Kocaeli),(DHA)  

========

5) 24 YAŞINDAKİ İTFAİYE ERİ 200 YILLIK GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR

Yaklaşık 200 yıldır iftar zamanlarını duyurmak için uygulanan Ramazan topu geleneği, Antalya’da ‘ses bombası’ olarak tabir edilen düzenekle sürdürülüyor. 

Ramazan aylarında iftar saatini duyurmak için 1800’lü yıllardan bu yana uygulanan Ramazan topu geleneği, ‘ses bombası’ olarak tabir edilen düzenekle devam ediyor. Antalya’da da bu geleneği sürdürme işi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nde görevli itfaiye erlerine düşüyor. 2 yıldır itfaiye eri olarak çalışan 24 yaşındaki Serkan Ayekin, iftar saatinden 30 dakika önce Hasan Subaşı Parkı’na gelerek düzeneği hazırlıyor.
Ardından koruyucu kıyafetlerini giyen Ayekin, iftar saatini kaçırmamak için cep telefonu ile iş arkadaşlarından destek alıyor. Ayekin, ezanın okunmasıyla birlikte düzeneğin fitilini yakıyor. Düzenekten fırlayan ses bombası 30 metre yukarı çıktıktan sonra büyük gürültüyle patlıyor. Ses kentin büyük bölümünden duyuluyor. 
Böyle bir geleneği devam ettirdiği için mutlu olduğunu söyleyen Serkan Ayekin, “Osmanlı döneminden bu yana devam eden bir gelenek bu. Bugün de bu görev itfaiye teşkilatına düşmüş. Öncelerde top arabalarıyla atılan Ramazan topu, şu an bu tarz platformlar ve ses bombalarıyla günümüzde kullanılmakta. Ramazan ayı boyunca, iftar saatinde Ramazan topunu atıyoruz. 200 yıllık bir gelenek sonuçta, biz bunu devam ettirdiğimiz için gurur duyuyoruz” dedi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
————–
– İtfaiye erinin ramazan topu ve aparatıyla yürümesi detay
– Yeni nesil Ramazan topu detay
– İtfaiye erinin hazırlanması detay
– Ramazan topunun aparata yerleştirilmesi detay
– Ramazan topu fitilinin ateşlenmesi detay
– İtfaiye eri Serkan Ayekin röp
– Genel detaylar
HABER: Semih ERSÖZLER-KAMERA: Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

=======================

6) KANADI KIRIK ATMACAYI İYİLEŞTİRMEK İÇİN SEFERBER OLDU

ERZURUM’un Oltu ilçesinde yaşayan Mehmet Can Bedir (15), evinin bahçesindeki tavuklara bakmaya gittiğinde yaralı bir atmacaya rastladı. Atmacanın uçamadığını fark eden Bedir, babasına durumu anlatarak kanadı kırılan hayvanı veterinere götürdü.
Oltu ilçesindeki Cumhuriyet mahallesinde yaşayan Mehmet Can Bedir, evlerinin bahçesinde besledikleri tavukları kontrol etmek için kümese giderken farklı bir ses duydu. Sesi takip eden Bedir, yerde hareketsiz şekilde yatan yaralı bir atmaca gördü. Atmacanın uçamadığını anlayan Mehmet Can Bedir, durumu hemen babası Muhsil Bedir’e söyledi. Yaralı atmacayı tedasi için veterinere götüren aile kuşu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edeceklerini söyledi.
Yaralı atmacayı fark ederek yaşamasını sağlayan Mehmet Can Bedir, “Evimizin bahçesinde bir ses duydum. Sesi takip ettim ve yaralı kuşu gördüm. Yırtıcı bir kuşa benziyordu. Korktuğum için babama haber verdim ve veterineri aradı. Tedavisi yaptırdıktan sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edeceğiz. Umarım tez zamanda iyileşir ve yeniden doğadaki yerini alır. İnsanların sokak hayvanlarına faydalı olması için mama veya bir tas su dışarıya koymaları gerekiyor. Çünkü onlar dışarıda kalıyorlar. Yırtıcı olabilirler ama sonuçta onların da canı var” diye konuştu. 
Yaralı atmacaya müdahaleyi yapan Veteriner Hekim Barış Işıldak, “Duyarlı vatandaşların getirmiş olduğu atmacanın ilk müdahalesini yaptık. Kontrollerin ardından kanadında kırık tespit ettik. Hayvanı iyileşince milli parklar yetkililerine teslim edeceğiz” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Kuşun bahçedeki görüntüsü 
-Çocuğun yakalayışı 
-Yaralı kuştan detaylar         
-Veteriner müdahalesinden detaylar 
-Mehmet Can Bedir ile röp
-Barış Işıldak ile röp 
-Vatandaş röp
 
Haber- Kamera: Murat AYDIN / OLTU (ERZURUM), (DHA) 

========================

7) TUNCELİ’DE ÇİĞDEM, NERGİS VE KARDELEN ÇİÇEKLERİNİN GÖRSEL ŞÖLENİ

MUNZUR Vadisi Milli Parkı, Munzur Gözeleri ve birçok şelaleyi içinde bulunduran Tunceli’ye 70 kilometre uzaklıkta çevresi Munzur Dağları’yla çevrili, düz ovaya kurulu olan Ovacık ilçesinde çetin geçen bir kışın ardından bahar yüzünü gösterdi. İlçeye bağlı Yeşilyazı köyü mevkiindeki bir tarlada açan çiğdem, nergis, kardelen, nevruz ve bataklık çiçeklerinin renk cümbüşü göz alıcı güzellikleriyle görenleri kendine hayran bırakıyor. Baharın müjdecisi olarak bilinen çiçekler yöredeki fotoğraf tutkunlarının da ilgi odağı haline geldi.

Çetin geçen kışın ardından bahar, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde yüzünü göstermeye başladı. Karların eridiği alanlarda açan çiğdem, nergis, kardelen ve nevruz çiçekleri kartpostallık manzaralar oluşturdu.

‘BURADA ADETA RENK CÜMBÜŞÜ VAR’
İlkbaharın gelişiyle açmaya başlayan çiçeklerin doğaya renk kattığını belirten Vedat Coşkun, “Havaların açmasıyla birlikte Munzur dağları eteğinde sümbül, nergis, çiğdem ve kar çiçekleri bir arada açtı ve adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu. Bizler de Tunceli merkezden gelerek bu renk cümbüşünü fotoğrafladık ve insana huzur veren bahar tonlarının keyfini çıkardık” dedi.

ÖZER:  BU GÜZELİM DOĞA KİRLETİLMESİN
Fotoğraf sanatçısı Kemal Özer ise, Tunceli’nin dört mevsim ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu belirterek “Tunceli’nin her tarafı çok güzel ve hangi zamanda hangi çiçeklerin hangi bölgede açacağını biliyoruz. Bu vakitte Ovacık ovasının da çiçeklerİ açıyor. Burada harika görüntüler var. Bizler de bu anları fotoğrafladık. İnsanlar bu bölgeye gezmek için geldiklerinde lütfen bilinçsizce buraları kirletmesin. Bu güzelim doğanın hiçbir zaman kirlenmesini istemeyiz” diye konuştu.

Görüntü Dökümü
——–
Çiçeklerin genel görüntüsü
Karlı dağların eteğinde açan çiçekler 
Çiçeklerin detay görüntüleri
Fotoğraf çeken kişiler
Çiçeklerin renk cümbüşü
Vedat Coşkun’un konuşması
Kemal Özer’in konuşması
Genel ve detay görüntüleri
Haber-Kamera: Serhat Ozan YILDIRIM/OVACIK (Tunceli), (DHA) 

======================

8) ‘KEDİLİ KIZ’, KEDİSİNİ HER YERDE OMZUNDA GEZDİRİYOR

ARTVİN’in Arhavi ilçesinde ebe Özge Kübra Teymur (27), 2 aylıkken sahiplendiği kedisi ‘Azman’ı bir an olsun yanından ayırmıyor, omzunda gezdiriyor. Kedi ile bisikletle gezen, dağ ve yayla turlarına çıkan, yolculuk eden kadın çevresinde ‘kedili kız’ olarak tanınıyor.

Arhavi ilçesinde yaşayan ebe Özge Kübra Teymur, 2 aylıkken birkaç günlüğüne bakmak için aldığı kediyi sahiplendi. ‘Azman’ ismini verdiği kediyi yavruyken bel çantasına koyarak gezdiren Teymur, kedi büyüdükçe omzuna almaya başladı. Omzunda kedi ile bisiklet binen, dağ, yayla turlarına çıkan, yolculuk eden kadın hayvanı yanından bir an olsun ayırmıyor. Fırat Teymur ile dünya evine giren Özge Kübra düğünde bile kedisini omzundan indirmedi. Rengarenk kıyafetler giydirdiği kedisine gözü gibi bakan Özge Kübra etrafında ‘kedili kız’ diye tanınıyor.

‘GİDEBİLDİĞİMİZ HER YERE GİDİYORUZ’
Arhavi Devlet Hastanesinde görevli ebe Özge Kübra Teymur kedisinden sadece işe giderken ayrıldığını belirterek “Azman 2 yıldır benim hayatımda, yavruyken aslında geçici olarak hayatıma girmişti, sonra ayrılamadım. Yavru iken bel çantamda gezdiriyorum, şimdi omuzda geziyor. Biz de gezmeyi çok sevdiğimiz için gidebildiğimiz her yere gidiyoruzö dedi.

‘NİKAHTADA OMUZUMDAKİ YERİNİ ALDI’
Kedisinin kıyafetlerinin çok dikkat çektiğini anlatan Özge Kübra Teymur, “Omuzda olması insanların tuhafına gidiyor. Kıyafetlerini çoğunu annem yaptı, birazını ben yaptım. Kıyafetlerini bana uydurarak giydiriyorum. Şimdi yurt dışına bir balayı planımız var. Azmanı burada bırakmayı düşünmüyorum o da bizimle gelecek. Nikahımızda kedimiz de tabii ki vardı. Nikah memuru da biraz tedirgindi kediden ama nikah da her anımızda yanımızdaydı. Nikah masasında bulunamadı, sandalyeye koyduk. İnsanlar beni ‘kedili kız’ diye tanıyorlar. Bir yere davet edildiğimde, benim kediyle geleceğimi biliyorlar, ona göre davet ediyorlarö diye konuştu.

‘GEZİ PLANLARIMIZ KEDİ ÜZERİNE KURULU’
Eşi Fırat Teymur da “Özge ile tanışmadan önce hayvanları onun kadar sevmiyordum. Eşimin ilgisini gördükten sonra daha fazla sevmeye başladım. Gezi planlarımız, her şeyimiz kedinin üzerine kurulu. Dağlara çıktık, kamp kurduk,  her anımıza kedimiz ortak oldu. Eşim işe gittiğinde benimle beraber dükkana geliyor, hiç yalnız bırakmıyoruz. Azman hayatımıza renk katıyorö dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Kedinin yavruyken görüntüleri
-Kedinin omuzdayken bisiklet turları 
-Kediyle yayla gezileri
-Kediyle zıpline 
-Nikahı izleyen kedi
-Teymur çiftinin kediye kıyafet giydirmesi
-Çocukların omudaki kediyle ilgilenmesi
-Kedi detayları
-Özge Kübra Teymur röportaj
-Fırat Teymur röportaj
HABER:ARZU ERBAŞ KAMERA:DOĞANCA İLEK/RİZE-DHA
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!