Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 6

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Antalya’nın konuştuğu cinnette, çiftin aşkları magazin dergisine kapak olmuş

ANTALYA, Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un (58) diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar ettiği olayı konuşurken, çift, kentte yayımlanan bir magazin dergisinin bu ayki sayısında tanışma hikayelerini ve aralarındaki aşkı anlatmıştı. Evlilik sürecinde kısa süreli bir ayrılık yaşayan çiftin, tekrar buluşmaları sonrasında verdikleri röportaj, ‘Bilim ve aşk bir arada’ başlığıyla dergide kapak olmuştu. Röportajda, Diyetisyen Bozkurt’un, doktor eşi Kaan ile ilgili, “Benim ona olan aşkımın başlamasında, gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Beni Kaan Bey’in zekası ve merhameti etkiledi” sözleri dikkat çekti. Çift arasında sık sık tartışma yaşandığı öne sürüldü.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3043 Sokak’taki bir apartmanın 3’üncü katındaki dairede meydana geldi. Kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştıkları öne sürülen Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt ile diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt, dün öğle saatlerinde bilinmeyen nedenle yeniden tartıştı. Cinnet getiren Kaan Bozkurt, eşini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendisini vurdu.

Olay, çiftin kızlarının akşam saatlerinde kreşten eve gelmesiyle ortaya çıktı. Zili çalan küçük kız, kapıyı açan olmayınca, karşı dairedeki anneannesinin yanına gitti. Gamze Kaçar Bozkurt’un annesi Nurdan Kaçar, yedek anahtarla eve girdiğinde kızı ile damadını kanlar içerisinde yerde yatarken bulup, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bozkurt çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Yusuf Onur Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt’un cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çiftin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız ise yakınları tarafından götürüldü.

DERGİ RÖPORTAJINDA, AŞKLARINI ANLATTILAR
Bozkurt çifti, Antalya’da yayımlanan magazin dergisi Female’nin bu ayki sayısında, kapak konusu olarak yer almıştı. ‘Bilim ve aşk bir arada’ başlığıyla yayımlanan röportajda, Bozkurt çifti tanışma hikayelerini, aşklarını anlattı. Yusuf Onur Kaan Bozkurt, eşiyle nasıl tanıştıklarını şu sözlerle ifade etti:

Reklam Alanı

“Sene 2016, aylardan haziran. Gamze Hanım’ı Facebook’tan ekledim. Tüp bebek uygulaması yapmam dikkatini çekmiş, çünkü kız kardeşi 7 kez başarısız tüp bebek tedavisi olmuş. Bana mesaj yazdı, kardeşinin bulgularını yolladı. Böylece bir yıl kadar görüştük. Bu süreçte yüz yüze hiç görüşmedik ama sürekli iletişim halindeydik. İkimiz de 1 yıl birbirimize platonik bir şeyler hissetmişiz. O sıralarda bir tenis turnuvası için Antalya’ya gelmiştim ve Gamze Hanım’ı ofisinde ziyaret ettim. Hiç unutmam, o gün 7 tur tavla oynadık. Ve saatlerce sohbet ettik. Platonik hisler artık yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Rüya gibi geçen birkaç ayın sonunda Gamze Hanım’ın bir İstanbul seyahatinde onun haberi olmadan, aynı uçağa ben de bilet aldım. İlk şoku beni havaalanında görünce, ikinci şoku ise uçakta herkesin önünde hoparlörden en sevdiğimiz şarkı çalarken ona evlenme teklifi ettiğimde yaşadı. Anın büyüsüne o kadar kapıldık ki ‘Evet’ bile diyemeden parmağını bana uzattı ve mutlu son. Evlendik.”

‘BENİ KAAN BEY’İN ZEKASI VE MERHAMETİ ETKİLEDİ’
Gamze Kaçar Bozkurt ise röportajda, eşinin dünyanın en sevecen, en babacan adamı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“O, gördüğüm en iyi baba. Hayvan sevgisi ise bir başkadır. Benim ona olan aşkımın başlamasında, gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Bir insanın içindeki güzelliği bizlerden çok hayvanların görebildiğini biliyorum. Biz ne zaman dışarı çıksak, mutlaka birçok kedi ya da köpek peşinde dolaşır. Bunların dışında hep çok zekice espriler yapar, hayran olurum. Ayrıca sporda da çok başarılı, tenis milli takım kaptanlığı geçmişi var. Ben akıllı bir kadınımdır ve beni Kaan Bey’in zekası ve merhameti etkiledi diyebilirim. Ayrıca kendisine fiziksel ve zihinsel olarak iyi bakar. Bakımlarını düzgün ve düzenli yapan bir adamdır. El-ayak, saç ve cilt bakımını çok sever. İştahlıdır, tam bir etobur. İkimiz de kahve içmekten çok büyük keyif alırız. Güzel bir manzara eşliğinde, sessiz ve sakin bir ortamda, termos bardaklarımızda birer kahve ile dinginliğin keyfini çıkarmak bize büyük huzur verir. Ve yine en büyük tutkumuz tavla oynamak ve birlikte spor yapmak.”

‘ÇOK MUTLULARDI’
Çiftin dergide kullanılan fotoğraflarını çeken Murat Yıldırım, çekimler boyunca çiftin çok mutlu olduğunu söyledi. Yıldırım, “Çekimleri önceden planladık. Gamze Hanım çekimlerin yapılacağı oteli dahi kendisi seçti. Çünkü oranın bir tenis kortu vardı. Tanışmalarında da bir tenis hikayesi olduğu için özellikle orayı istedi. Gamze Hanım eşine böyle bir sürpriz yapmak istediği için her şeyi planlamıştı. Buluştuğumuzda çekim öncesinde konuşmalarımız oldu. Çok mutlulardı. Gamze Hanım’ın tek başına fotoğraflarını çekmiştim, Kaan Bey ile ilk defa çekiyordum. Sürekli yan yana duruyorlardı bu beni çekim yaparken zorladı” dedi.

‘SÜREKLİ EL ELEYDİLER’
Çiftin birbirine çok bağlı olduğunu belirten Yıldırım, “Kahve içmek için mola verdiğimizde dahi birbirlerinin elini bırakmıyorlardı. Fotoğrafları çekerken de kendi aramızda ‘Çok yan yanalar, acaba düğün fotoğrafı gibi mi oluyor’ diye konuştuk. Bu nedenle farklı bir konseptte çekmek istedik ama onları ayıramadık. Birbirlerine çok bağlılardı. Çekimler de çok keyifli geçti. Gamze Hanım’ın eğlencesi yüzünden okunuyordu. Dün bu haberi aldığım an şok oldum, hiç beklemiyordum. Fotoğraflarını çekeli 1 ay olmadı. Bu kadar kısa sürede, o mutlu tablodan geriye bunun kalması beni hayretler içerisine düşürdü” diye konuştu.

‘KARDEŞİNİN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE TANIŞMIŞLAR’
Çiftin bir süre önce ayrılık süreci yaşadığını söyleyen muhabir Fatma Kılınç ise, “Röportajdan öğrendiğim kadarıyla Gamze Hanım’ın kız kardeşi tüp bebek tedavisi için Kaan Bey’i bulmuş. Kardeşinin çocuk sahibi olabilmesi için 1 yıl süren tedavi sürecinde görüşmeye başlamışlar. Kız kardeşinin anne olmasının ardından Gamze Hanım ile Kaan Bey, birlikte vakit geçirmeye, tenis oynamaya başlamış. Kaan Bey uçakta sürpriz yaparak, Gamze Hanım’a evlenme teklif etmiş. Evlendikten sonra Gamze Hanım İzmir’e, Kaan Bey’in yanına taşınıyor. Bir süre sonra bir ayrılık süreci yaşıyorlar ve Gamze Hanım Antalya’ya dönüyor” dedi.

BARIŞMA FOTOĞRAFLARI İSTEDİLER
Çiftin çekim boyunca çok neşeli olduklarını söyleyen Kılınç, “Bir süre sonra barışıyorlar ve Antalya’ya geliyorlar. Bunun üzerine Gamze Hanım, Kaan Bey’le poz verip dergimize kapak olmayı istiyor. Tenis oynadıkları için o alanda birlikte çekimler yaptık. Burada da Gamze Hanım’a, ‘Sizi en çok etkileyen özelliği ne’ diye sorduğumuzda, ‘Merhameti. Bir yere gittiğimizde kediler, köpekler Kaan’ın ayaklarına dolanıyor. Hayvanların bunu anladığını düşünüyorum’ demişti. Haberi alınca aklıma direkt bu söyledikleri geldi” diye konuştu.

Çiftin cenazelerinin, bugün yakınları tarafından morgdan alınması bekleniyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Çiftin dergi kapağı görüntüsü
– RÖP1: Fotoları çeken Murat Yıldırım ile röp
– RÖP2: Muhabir Fatma Kılınç ile röp
– Dergi çalışanlarının masa başında çalışırken
– Magazin dergisinde yayınlanan el el fotoğrafları
– Olayın yaşandığı evin dış plan
– Çiftin kızının yakınlarının kucağında
– Gamze’nın kız kardeşlerinin ağlarken
– Cenazelerin alınması ve götürülmesi
– Gamze’nin eşiyle paylaştığı video görüntüleri

HABER: Bülent TATOĞULLARI- Semih ERSÖZLER- KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN- Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) – 

========================

Sopalarla dövülen kişiye ‘taciz ve tehdit’ suçlaması
 
GİRESUN’da biri kadın, iki kişinin kaldırımda sopayla döverken görüntülendiği olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Görüntülerde dayak yiyen İ.A.’nın, kendisine sopayla vuran A.I. adlı kadını 3 yıl önce dövdüğü, şikayetçi olunca da şikâyetini geri çekmesi için zorla alıkoyduğu, araçta tehdit ederek, burnunu kırıp, cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü. Son yaşanan olayın ardından A.I. ile yanındaki eşi O.I ve 2 kişinin tutuklandığı ifade edildi. Aile tutukluluğa itiraz ederken, İ.A.’nın aileyi tehdit ettiği iddia edildi.

Olay, 10 Şubat’ta Çıtlakkale Mahallesi’nde meydana geldi. Batlama Deresi kenarındaki kaldırımda, biri kadın 2 kişi, yere yatırdıkları erkeğe odundan sopalarla vurdu. Olay anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alındı. Görüntülerde; biri kadın, 2 kişinin, yerde yatan erkeğe sopayla vurduğu, yayalar ile yoldan geçen sürücülerin olan biteni izlediği görüldü, dayak yiyen kişinin ise bağırdığı duyuldu.

‘DAHA ÖNCE TACİZ VE DARP ETTİ’ İDDİASI

Olayla ilgili yapılan incelemelerde; kaldırımda sopayla dövülen kişinin İ.A., sopalı kişilerin de A.I. eşi O.I. ile 2 yakın akrabası olduğu tespit edildi. Birçok suçtan kaydı bulunduğu saptanan İ.A.’nın, 3 yıl önce darbettiği A.I. adlı kadını, şikâyetini geri çekmesi için zorla alıkoyduğu araçta tehdit ederek, burnunu kırıp, cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü. Şikâyeti üzerine koruma kararı aldıran kadının, son yaşanan olaydan 8 gün önce yolu İ.A. tarafından kesilerek, kendisini ölümle tehdit ettiği, çevredekilerin araya girmesiyle uzaklaştırıldığı belirtildi.

4 TUTUKLAMAYA İTİRAZ

Sopalı saldırı olayında, İ.A.’nın cep telefonunun yağmalandığı yönünde şikâyet üzerine gözaltına alınan A.I. ve eşi O.I.’nın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı. Aile, avukatları aracılığıyla yakınlarının tahliyesi için tutukluluk kararına itirazda bulundu, tehditlerine devam eden İ.A.’nın cezalandırılmasını istedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Sopalı saldırı anları

HABER KAMERA: GİRESUN, (DHA)

===================================

Antalya’nın konuştuğu cinnette, çiftin aşkları magazin dergisine kapak olmuş (2)
ANNESİ İLE KIZ KARDEŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Gamze Kaçar Bozkurt’un cenazesi, babası Harun Kaçar, kız kardeşi Gözde Sema Demirkaynatan ve annesi Nurdan Kaçar tarafından bugün öğle saatlerinde morgdan alındı. Cenazenin alınması sırasında Bozkurt’un kız kardeşi ile annesi sinir krizi geçirdi. Demirkaynatan ve anne Kaçar’ı yakınları teselli etti. Sürekli gözyaşı döken Demirkaynatan, “Yaşarken öldüm ben. O benim annemdi, her şeyimdi. Katledildi. Kadın cinayetleri artık son bulsun” dedi. Nurdan Kaçar ise “Kızım katledildi, devletimize sesleniyorum. Artık kadın cinayetlerine dur desinler” diye konuştu. Gamze Kaçar Bozkurt’un cenazesi, Uncalı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

İKİ TABANCASI VARMIŞ
Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un cenazesi ise yakınları tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere Eskişehir’e götürüldü. Diğer yandan, Bozkurt’un, ruhsatlı iki tabancası olduğu öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Dergide yayınlanan farklı fotoğraflar
– Morg dış plan
– Cenazenin morgtan alınması
– Genç kadının yakınlarının beklerken
– Bir yakını ile röportaj

HABER: Bülent TATOĞULLARI-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,(DHA)

=======================

Bitkin halde bulduğu şahini besleyip doğaya saldı

BOLU’nun Dörtdivan ilçesinde, Hayremin Aydoğan, dere kenarında bitkin halde bulduğu şahini 1 hafta boyunca besleyerek, sağlığına kavuşmasının ardından yeniden doğaya bıraktı.

Dörtdivan ilçesine bağlı Süleler Köyü’nde, evli ve 3 çocuk babası Hayremin Aydoğan, dere kenarındaki çalılıkların arasında bştkin durumda bir şahin gördü. Şahini çalılardan kurtararak evine götüren Aydoğan, yaklaşık 1 hafta boyunca ilaç ve yemek vererek bakımını yaptı. Aydoğan, 1 hafta sonunda sağlığına kavuşan şahini doğaya bırakmak istedi. Kafesinden çıkardığı şahin, pençelerini Aydoğan’ın eline geçirerek bırakmak istemedi. Elinden yaralanan Hayremin Aydoğan, oğlundan parmağına geçen pençeleri ayırması için yardım istedi. Canı yanan Aydoğan şahine, “Sana verdiğim emeklerin karşılığı bu muydu?ö diyerek sitem etti. Daha sonra Aydoğan, şahini uçması için gökyüzüne bıraktı. Ancak hayvan kısa bir süre uçtuktan sonra bir taşın üzerine kondu. Hayremin Aydoğan ve oğlu, yanına yaklaştığı sırada şahin, gökyüzüne doğru havalanarak gözden kayboldu.Hayremin Aydoğan’ın oğlu ise bu anları cep telefonu ile kaydetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————–
-Şahinin gökyüzüne bırakılma anları

Haber: Ömer ÇETİNASLAN/BOLU,(DHA)

=============================

DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi: Babacan’ın HDP görüşmesi ve anayasa sözleri kabul edilemez
 
DEMOKRASİ ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Kurucular Kurulu Üyesi Musa Malik Yıldırım, “Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın HDP heyeti ile görüşmesi ve bir televizyon programında Anayasanın ilk dört maddesiyle ilgili sözleri asla kabul edilemezö dedi.

DEVA Partisi Genel Kurucular Kurulu Üyesi Musa Malik Yıldırım, Trabzon’da bir otelde düzenlediği basın toplantısıyla genel başkan Ali Babacan’a ve parti politikalarına yönelik eleştirilerde bulundu. Yıldırım, “Ali Babacan’ın katıldığı bir televizyon programında kullandığı, ‘zemin ve şartlar daha uygun olduğunda Anayasanın ilk 4 maddesi üzerinde konuşulabileceğine’ yönelik ifadeleri oldu. Geçen hafta HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve heyetiyle görüştü. Ben buraya HDP ve benzeri yapıların taleplerine meşruiyet kazandırmak için gelmedim. ‘Demokrasi ve insan hakları’ kılıfı geçirilmiş politikaların milletimize yedirilmesine asla ve asla aracılık etmeyeceğim. Ülkenin birliği ve beraberliği için bugüne kadar verdiğim mücadeleyi vermeye devam edeceğimö dedi.

‘BU SÖZLERİ KABUL EDİLEMEZ’

Yıldırım, “Sayın Genel Başkan’ın HDP heyeti ile görüşmesi ve bir televizyon programında Anayasanın ilk dört maddesiyle ilgili sözleri asla kabul edilemez. Bugün HDP’nin bile hatta terör örgütü PKK’nın bile dile getirmediği Anayasa’nın ilk dört maddesi zemin ve şartlar oluşursa tartışılabileceğini söylemek, ileride nasıl bir projenin hayata geçirilmek istendiğinin kanıtıdır. Buradan sesleniyorum, ilk 4 maddenin neyinden rahatsızsınız veya tartışılmasından memnun olacaksınızö diye konuştu.

‘BABACAN’I 3 KEZ UYARDIM’

9 Mart tarihinde partilerinin 1’inci yılını dolduracağını kaydeden Yıldırım, “DEVA Partisi’nde demokrasinin işletilmediği ve kuruluş ilkelerinden uzaklaşıldığı için Genel Başkan Ali Babacan ile Genel Merkez Heyetini 3 kez uyardım. Parti kurulurken ilkelerden sapıldıysa burada sıkıntı var demektir. Sayın Babacan ve ekibini AK Parti’den istifa edip geldikleri zaman ortaya koydukları eleştirileri, AK Parti’de istişarenin, ortak aklın kaybolduğu, demokrasinin işletilmediği şeklinde olmuştu. Sayın Babacan bir televizyon programında şu ifadeyi kullandı, ‘Bu itirazlarımızı parti içerisinde, parti zarar görmesin diye yaptık.’ Kendisine ‘Ben sizin yaptığınız hatayı yapmayacağım, milletimi aydınlatacağım’ dedim. Daha parti 1 yıllık iken bunları yapıyorsanız sıkıntı var demektirö şeklinde konuştu.

Gazetecilerin partisinden istifa edip etmeyeceği sorulan Yıldırım, “Şu an böyle bir durum söz konusu değilö yanıtını verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Yıldırım’ın açıklamaları
-Detaylar

HABER KAMERA: Selay SAYKAL/TRABZON, (DHA)

===============================

Hafif ticari araç sürünün arasına daldı; 25 keçi telef oldu

RİZE’nin Ardeşen ilçesinde karayoluna çıkan keçi sürüsüne hafif ticari araç çarptı. Kazada, 25 keçi telef olurken, araçta hasar oluştu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.   

Kaza, dün saat 23:00 sıralarında Ardeşen-Çamlıhemşin karayolunda meydana geldi. Ahırlarının kapısı açılan keçi sürüsü karayoluna çıktı. Bu sırada karşı yönden gelen A.K. idaresindeki hafif ticari araç, sürüye çarptı. Kazada, 25 keçi telef olurken, araçta hasar oluştu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.   

Sürü sahibi Cumali Önçırak kar yağışının artması dolayısıyla sahile doğru gelmeye başladıklarını belirterek “Hayvanları ahıra koyduk. Gece hayvanlar ahırdan kaçmışlar. Sürü halinde yola çıkmışlar. Sürücü de ne yazık ki hayvanları göremedi ve onları ezdi. 25 tane hayvanımız telef oldu. Biz bu tür tehlikeleri çok yaşıyoruz. Sürüleri dolaştırırken yola çıkmak zorunda kalıyoruz. Yaza kadar ilçe ilçe gezerek hayvanları otlatacak yerler bulmaya çalışıyoruz. Çaylık araziler çok olduğu için de ana yoldan geçişlerimizi yapmak zorunda kalıyoruz. Biz de çok sıkıntılar çekiyoruzö dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
Kaza anı güvenlik kamerası
Sürü detayları
Sürü sahibi ile röp.

Haber-Kamera: Arzu ERBAŞ RİZE-DHA
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!