Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 8

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adana’da sobadan zehirlenen çift öldü, çocukları hastaneye kaldırıldı
 
ADANA’nın Seyhan ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Mustafa (37), Muyesse Karslı (32) çifti hayatını kaybetti. Çiftin 2 çocuğu ise hastaneye kaldırıldı. 

Seyhan ilçesine bağlı Karayusuflu Mahallesi’nde 2 çocuk sahibi Mustafa ve Muyesse Karslı, yatak odasında bulunan sobada kömür yakıp uyudu. Sabah saatlerinde yakınları Karslı çiftine ulaşamayınca eve gitti. Çift kapıyı açmayınca polis ve sağlık ekiplerine bilgi verildi. Adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Eve giren ekipler, çifti yatakta hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Muyesse ve Mustafa Karslı çiftinin hayatını kaybettiği belirlendi. Farklı odadaki çiftin çocukları ise hastaneye kaldırıldı.

Çiftin evine gelen yakınları ağıtlar yaktı. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı inceleme başlattı.

YAKINLARI KÜÇÜK EGE VE KIVANÇ’TAN GELECEK HABERİ BEKLİYOR
Adana’nın Seyhan ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından ölen Mustafa ve Muyesse Karslı çiftinin hastaneye kaldırılan çocukları Kıvanç (3) ile Ege’nin (6) tedavileri sürüyor. Ailenin yakınları, hastaneden gelecek iyi haberi beklerken, küçük Ege ve Kıvanç’ın sağlık durumlarının iyiye gittiği kaydedildi.

Görüntü Dökümü
– Ailenin yakınlarının olay yerinde sinir krizleri geçirmesi
– Olay yerinden genel görüntüler
– Evin görüntüsü
– Bacadan görüntü
– Tanık ile röportaj
– Polis araçlarından detay

Haber Anıl ATAR – Kamera ADANA, (DHA)

Reklam Alanı

=========================

Evine girip banka kartını çaldıkları kişinin maaşını çektiler

GAZİANTEP’te, girdikleri evden banka kartını çalıp, ev sahibinin yatan maaşını çeken 2 şüpheli, güvenlik kameralarından tespit edilerek yakalandı.

Gaziantep’te hırsızlar, girdikleri evde ev sahibinin banka kartını çaldı. Kartın yanındaki kağıtta yazan şifreyi de öğrendi. Bir süre sonra banka hesabını kontrol eden kişi, maaşının çekildiğini fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, evde parmak izi incelemesi yaptı ve para çekilen ATM’de bulunan güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelilerin A.Ş. ve B.Ş. olduğunu belirledi. Polisler daha sonra kimliklerini belirlediği 2 şüpheliyi, adreslerine düzenlediği operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyette sorgulanmalarına başlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– ATM’den para çeken şüpheliler
– Genel ve detay görüntüler

Haber: Hasan KIRMIZITAŞ – Kamera: GAZİANTEP- DHA)

========================

BM İdlib’e 63 TIR yardım malzemesi gönderdi

BİRLEŞMİŞ Milletler (BM) tarafından, Suriye’nin İdlib kentinde yaşayan savaş mağduru sivillere 63 TIR’dan oluşan konvoyla yardım gönderildi.

BM’nin Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan lojistik depolarından yüklenen insani yardım malzemesi yüklü TIR’lar jandarma eşliğinde geldiği Cilvegözü Gümrük Kapısı’ndan geçiş yaparak İdlib’e hareket etti. BM’nin 63 TIR ile gönderdiği insani yardım malzemeleri İdlib kent merkezi ve kırsalında yaşayan savaş mağduru sivillere dağıtılacak. 

Görüntü Dökümü:
– Cilvegözü’ne gelen TIR’lar
– TIR’ların ilerleyişi

Haber-Kamera: Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)

======================

Bisiklet hırsızı kameradan tespit edilerek yakalandı

GAZİANTEP’te bir evin bahçesinden bisikleti çalan şüpheli, güvenlik kameralarından tespit edilerek yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şehirgösteren Mahallesi’ndeki bir evin bahçesinde bulunan bisikletin çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Evde bulunan güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, hırsızlık şüphelisinin kimliğini belirledi. Adresine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Şüphelinin kapıdan atlayıp eve girmesi
– Şüphelinin bahçede dolaşması
– Şüphelinin bisikleti çalması
– Şüphelinin bisikletle uzaklaşması
– Genel ve detay görüntüler

Haber: Hasan KIRMIZITAŞ – Kamera: GAZİANTEP- DHA)

===========================

Fünye ile patlatılan poşetten çöp çıktı

ZONGULDAK’ta, cadde üzerindeki çöp kutusu yanına bırakılan poşet paniğine neden oldu. Polisin, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattıktan sonra fünye ile patlattığı poşetten çöp çıktı.

Kentin en işlek caddesi Gazipaşa’da çöp kutusu yanına bırakılan siyah poşeti görenler, durumdan şüphelenip polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, bölgeye emniyet şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı. Cadde, araç ve yaya trafiğine kapatılırken, bomba imha uzmanı özel kıyafetini giyip fünye ile poşeti patlattı. Poşetten çöp çıktı. Bu sırada şerit arkasında toplanan kalabalık cep telefonlarıyla polisin çalışmasını görüntülemeye çalıştı. Polis, kalabalığı uzaklaştırmakta güçlük çekti. Yaklaşık 30 dakika süren çalışmanın ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

Görüntü Dökümü
-Olay yerinden detaylar
-Şüpheli poşet
-Polisin vatandaşları uzaklaştırması
-Bomba uzmanının hazırlığı
-Poşetin patlatılması
-Detaylar

Haber-Kamera: Aytaç ÖZTÜRK/ZONGULDAK,(DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!