Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ -9

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

POŞETLERİ DİLİYLE PARMAKLARINI ISLATARAK AÇAN PAZARCIYA CEZA  

EDİRNE’nin Keşan ilçesinde halk pazarları 7 noktada koronavirüs tedbirleri alınarak açıldı. Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde poşetleri açmak için parmaklarını diliyle ıslattığını ve bu nedenle maske takmadığını söyleyen bir esnafa ceza uygulanmak istendi. Kimliğinin yanında olmadığını belirten ve polise kimlik bilgilerini vermeyen esnaf, kimlik tespiti ve cezai işlem için emniyete götürüldü.

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle yaş meyve ve sebze ile fide satışı yapan pazar yerleri bugün, saat 10.00 itibariyle açıldı. Keşan ilçesinde de 7 noktada halk pazarı kuruldu. Vatandaşlar Pazar yerlerine HES kodları sorgulandıktan sonra alındı. Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde alışveriş yapanlar anonslarla sık sık uyarıldı.

POŞETLERİ, PARMAKLARINI DİLİYLE ISLATARAK AÇAN ESNAFA HEM TEPKİ HEM DE CEZA

Keşan Tarım ve Orman İlçe Müdürü Gökhan Kıyım, Keşan Belediyesi Zabıta Müdürü Gökhan Yılmaz da, polis ve zabıta ekiplerince pazar yerinde denetim yaptı. Denetim sırasında maske takmadığı belirlenen bir esnafa ceza yazılmak istendi. Poşetleri açmak için parmaklarını diliyle ıslattığını ve bu nedenle maske takmadığını söyleyen esnafa ekipler de tepki gösterdi. Tarım ve Orman İlçe Müdürü Gökhan Kıyım, “Bu daha kötü. Neden tükürüyorsun ki? Özrün kabahatinden büyük. Bu poşet kenarından açılıyor” dedi. Pazarcı ise ıslak mendil aldığını ancak poşetleri açamadığını ifade ederek, anlayışlı olmalarını istedi. Polisle de tartışan ve kimliğinin üzerinde olmadığını söyleyen esnaf, kimlik bilgilerinin tespiti ve cezai işlem uygulanmak üzere emniyete götürüldü.

Reklam Alanı

FİYATLAR DÜŞTÜ

Pazarcı Emin Can Güven, pazarda fiyatların düştüğünü belirterek, “Geçen haftalara göre fiyatlar daha düşük. Biber 10 liradan 6 liraya düştü. Fasulye 20 liradan 10 liraya düştü. Domates 10 liradan 7 liraya düştü. Salata 10 liraydı 7 liraya satıyoruz” dedi.

Vedat Uyulgan da pazarda fiyatların neredeyse yarı yarıya düştüğünü ifade ederek, fiyatlardaki düşüşün vatandaşın alım gücünü de arttırdığını söyledi.

Görüntü Dökümü
———————-
-Pazar yerine HES kodu sorgulanarak vatandaşların alınması
-Pazar yerindeki kalabalık
-Pazardan alışveriş yapanlar
-Polis ve zabıtanın denetimi
-Polisin poşetleri tükürerek açan esnafa ceza uygulamak istemesi
-Polisle esnaf arasındaki diyalog
-Esnafla, Tarım ve Orman İlçe Müdürü arasındaki diyalog
-Polisin pazarcıyı emniyete götürmesi
-Pazarcı Emin Can Güven röp.
-Pazarcı Vedat Uyulgan röp.
-Detaylar

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-

=======

ALICI OLMADIĞI İÇİN ÇÖPE DÖKÜLEN SALATALIK 8 LİRAYA SATILIYOR

*- Semt pazarlarının kapalı olduğu dönemde fiyatı 60 kuruşa kadar düşen ve çöpe dökülen salatalık tezgaha yüksek fiyattan çıktı. 

*- Kilogram fiyatı 8- 10 lira arasında alıcı bulan salatalığı yüksek fiyatlarıyla biber ve kabak takip etti.

17 günlük tam kapanma döneminde semt pazarları da kapalı olunca sebze ve meyveler toptancı halinde kaldı. Örtü altı üretim merkezi Antalya’dan dünyanın 40 ülkesiyle Türkiye’nin dört bir yanına sebze ve meyve gönderilen toptancı halinde sebze meyveler çürümeye kaldı. Alıcı olmadığı için salatalık 60 kuruşa kadar düşerken, kabak ve biberinde bir anda fiyatı dip yaptı. Çürüyen salatalıklar geçen haftalarda çöpe dökülürken bugün pazarda fiyatı yüksek olan ürünler arasında yer aldı. 8- 10 lira arasında değişen kilo fiyatı nedeniyle salatalık almak isteyen bir vatandaş duruma tepki gösterirken kabak ve biberin de fiyatları 8-10 lira arasında değişti. 
‘SALATALIK BİZDEN ÖC ALIYOR’
Salatalık ve biber satın alan Kahraman Yıldırım, “Hallerde ürünler çöpe döküldü. Salatalık elde kalınca çiftçi çöpe döktü biberi de kabağı da. Çiftçinin ayakta tutulması lazım” dedi.
Halde tezgah açan Mustafa Çağıl, “Şu aylara göre fiyatlar normal. Salatalık şu anda bizden öcünü alıyor. O günlerde alıcı azdı ve fiyatı düşmüştü. Şu anda her yerde pazar var ve talep çok ürün az. Fiyatı o yüzden arttı. 8- 10 lira arasında satılıyor” diye konuştu.
TOPTANCI HALDEKİ SON FİYATLAR
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin paylaştığı verilere göre toptancı halinde sebze ve meyvenin en yüksek kilogram fiyatı ise şöyle sıralandı:
“Dolmalık biber 4.40 TL, çarliston biber 3.80 TL, sivri biber 4 TL, domates 5 TL, salatalık 2.2 TL, kabak 2.90 TL, patates 2 TL, patlıcan 4.20 TL, soğan 1.50 TL.”

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
————–
– Domataes tezgahı salatalık görüntümeri
– Tezgahralmdan görüntü
– Alışveriş yapanlar
– 10 lira yazan etiketten görnütü
– RÖP1: Esma Şahin ile röportaj
– DHA Muhabiri Alparslan Çınar’ın anonsu
– RÖP2: Kahraman Yıldırım ile röportaj
– RÖP3: Pazarcı Mustafa Çağıl ile röportaj
– Detay

HABER: Alparslan ÇINAR- Tolga YILDIRIM-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA, (DHA) – 

============

BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLEN ÖZBEK GENÇ, YENİ DOĞAN BEBEĞİNİ SON KEZ KUNDAKLAMIŞ

*- Antalya’nın Manavgat ilçesinde Nurettin Taşgın (48) ve O.K. (44) ile aralarında çıkan tartışmada dövülüp, bıçaklanarak öldürülen Özbekistan uyruklu Akhroljon Khalimov’un (29), olaydan kısa süre önce nikahsız birlikte yaşadığı Endonezyalı arkadaşı Nı Nyoman Nik Somanadi’nin dünyaya getirdiği bebeğini kundaklarken, görüntüleri ortaya çıktı. 

*- Akhroljon Khalimov ve kendisini bıçaklayıp öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Nurettin Taşgın’ın yakın arkadaş olduğu da öğrenildi. 

*- Nı Nyoman Nik Somanadi (36), ailesinin almaya gelemediği Akhroljon Khalimov’un cenazesinin 17 Mayıs’a kadar alınmaması halinde kimsesizler mezarlığına gömüleceği belirtildi.

Olay, geçen çarşamba gecesi Manavgat’ın Side Mahallesi’nde bulunan sitede meydana geldi. Bir otelin SPA bölümünde çalışan Özbekistan uyruklu Akhroljon Khalimov ile komşuları Nurettin Taşgın ve O.K. arasında, birlikte alkol aldıkları sırada bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. Khalimov, Nurettin Taşgın tarafından evinin yanında göğsünden bıçaklandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, ağır yaralı Khalimov’u ambulansla özel hastaneye götürdü. Akhroljon Khalimov, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Akhroljon Khalimov’un cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma ekipleri ise Nurettin Taşgın ve O.K.’yi gözaltına aldı.
1 KİŞİ TUTUKLANDI
Nurettin Taşgın ve O.K., karakolda yapılan işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesi’ne getirildi. Cumhuriyet savcısı tarafından tutuklanmaları istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden Nurettin Taşgın ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanırken, O.K. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
CENAZESİ ORTADA KALDI
Akhroljon Khalimov’un birlikte yaşadığı Endonezyalı arkadaşı Nı Nyoman Nik Somanadi’nin (36), özel bir hastanede kısa süre önce ‘Ömer Ramazan’ adını verdikleri bir oğlu dünyaya geldi. Türkçe ve İngilizce bilmeyen Somanadi, Endonezya konsolosluğunu arayarak bilgi verdiğini ve konsolosluk görevlilerinin perşembe günü kendisini ziyarete geldiğini söyledi. Salgın nedeniyle Akhroljon Khalimov’un çalışamadığını ve ekonomik olarak zor durumda olduklarını söyleyen Somanadi, çok az ve zor konuştuğu Türkçesiyle, “Ben oğlum Ömer Ramazan’ı da alarak ülkeme döneceğim. Konsolosluk bürokratik işlemlerimi halledecek ama uçak bileti için yardıma ihtiyacım var” dedi.
‘ÖZBEKİSTAN’A GÖNDERİLEMEZSE, KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMÜLECEK’
Akhroljon Khalimov’un annesinin çok uzun zamandır oğlunu görmediğini, İstanbul’da kaçak olarak yaşayan bir ablası olduğunu, onun da hem Türkiye’de kaçak olarak bulunduğu hem de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cenazeyi almaya gelemeyeceğini söyleyen Somanadi, “Ablasıyla konuştum. Annesi oğlunu son bir defa görmek istiyormuş. Ama ekonomik olarak çok kötü durumdalar. Akhroljon Khalimov’un cenazesi Özbekistan’a gönderilemezse, 15 gün sonra burada kimsesizler mezarlığına gömülecek. Bir annenin son dileğinin yerine getirilmesi için yetkililerden yardım istiyoruz” diye konuştu.
YAKIN ARKADAŞLARMIŞ
Öte yandan öldürülen Akhroljon Khalimov ile Nurettin Taşgın’ın çok yakın arkadaş oldukları öğrenildi. Salgın nedeniyle çalışamayan ikilinin sık sık bir araya geldiği belirtildi. Akhroljon Khalimov’un geçen ay saç traşı olan Nurettin Taşgın’ın cep telefonuyla videosunu çektiği görüntü de ortaya çıktı. Videoda, evinin ortasında sandalyede oturan Nurettin Taşgın’ın etrafında dolanan Akhroljon Khalimov’un ‘Gerçek Amerikan tıraşı budur’ dediği duyuldu.
BEBEĞİNİ KUNDAKLAMIŞ
Endonezyalı arkadaşı Nı Nyoman Nik Somanadi de 12 gün önce doğan bebeği Ömer Ramazan’ı Akhroljon Khalimov’un kundaklarken videosunu çekerek sosyal medyada paylaştığı görüldü. Videoda, bebeğin altını değiştiren Akhroljon Khalimov’un ardından kundakladığı ve öptüğü görüntüler yer aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Nurettin Taşgın’ın traş olduğu video
– Akhroljon Khalimov’un oğlunu kundaklaması
– Anne ve bebeğin görüntüsü
– Olay yerinden görüntüler (Arşiv)
– Komşusunun olayı anlatması (Arşiv)
– Şüphelilerin adliyeye getirilmesi (Arşiv)
– Adliyeden görüntü

HABER-KAMERA: Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)

=====================================================

ÜÇ ÇOCUK ANNESİ CANAN EŞİNE YARDIM İÇİN BAŞLADI, MARANGOZ USTASI OLDU

KÜTAHYA’nın Tavşanlı ilçesinde mobilya imalatçısı eşi Mehmet Ali Kutlu’ya (46) yardım etmek için yanında çıraklık yapmaya başlayan 3 çocuk annesi Canan Kutlu (41), 2 yılda işi öğrenerek usta oldu. KOSGEB imkanlarından yararlanarak işi büyütmeyi hedeflediğini ifade eden Kutlu, “En zor görev anneliği başardıktan sonra bu işler daha kolay. Bu işimi daha da büyütmek istiyorum, bir işyeri açmak istiyorum. Belki eşime rakip bile olabilirimö dedi.

Tavşanlı ilçesi Yeni Mahallede oturan Mehmet Ali Kutlu, uzun süre mobilya imalatı yaptığı işyerine çırak bulamadı. Eşi Canan Kutlu da ona yardım etmek amacıyla 2 yıl önce çıraklık yapmaya başladı. Üç çocuk annesi Kutlu, kısa sürede işi öğrenerek marangoz ustası oldu. Görenler ilk zamanlarda şaşırdığını ancak bu sıralarda işyerine girdiklerinde ‘nasılsın usta’ diyerek hatır sorduklarını anlatan Canan Kutlu, “Eşim çırak arıyor, eleman arıyor, bulamıyor. En sonunda dedim ‘ben sana yardım edeyim’, öylelikle başladık. Kadın bunu yapamaz şunu yapamaz diye bir şey yok. Kadın istedikten sonra her şeyi yapar. Ağır kapı kaldıramazsın diyorlar, valla istedikten sonra kapı değil dolabı bile kaldırıyorsun. İnşaata gidiyoruz, müşterilerimiz geliyor buraya, hiç bir çekince olmadan, eşimde geliyor. İnşaatlara gittiğimiz zaman aynı şekilde. Önceden bir çekince olurdu. Hani buraya geldiklerinde ‘bayan marangoz’ diye şaşırırlardı, şimdi ise her gelen ‘nasılsın usta’ diyor. Elimden geldiğince eşime yardım etmeye çalışıyorum. Hiçbir zorluğu yok. Bir kadın istedikten sonra her şeyi yapabilir. Kadın erkek işi diye bir şey yok. En zor görev anneliği başardıktan sonra bu işler kolayö dedi.

‘İŞYERİNİ KOSGEB İLE BÜYÜTMEK İSTİYOR’

Marangozluğu öğrendikten sonra işi büyütmek için KOSGEB’ten destek almak istediğini anlatan Canan Kutlu, “Bu işimi daha da büyütmek istiyorum, bir işyeri açmak istiyorum. Belki eşime rakip bile olabilirim. Gençlere de tavsiyem, okuldan çıktıktan sonra boş vakitlerinde telefonla bilgisayarla oynamak yerine bir marangozun yada başka bir ustanın yanına giderek meslek sahibi olsunlarö şeklinde konuştu.

ÇIRAK YOKTU, EŞİM YARDIM EDERKEN USTA OLDU

Yaklaşık 35 yıldır marangozluk yapan Mehmet Ali Kutlu da çırak yok ve yeni elemanlar bulamadığı için eşinin kendisine yardım etmeye karar verdiğini ancak kısa sürede usta haline geldiğini söyledi. Gençlerin bu işlere çok hevesli olmadığını anlatan Kutlu, “Eleman sıkıntısından dolayı eşimle birlikte çalışıyorum, gayet memnunum. İlk başlarda olur mu, Olmaz mı? diye tereddüt ederken gerçekten oluyormuş. Okumayan gençler bir ustanın yanına giderek meslek sahibi olsun. Eşim KOSGEB’e başvurmayı düşünüyorum, ben de onu destekliyorum. Tabi ki büyütürsek daha kapsamlı şekilde hizmet vermekten gurur duyarızö dedi. 

Görüntü Dökümü
—————-
-Canan’ın mobilya malzemeleri taşıması
-Kapı imalatı yapması
-Canan kutlu ile röp.
-Canan Kutlu’nun çalışması
-Mehmet Ali Kutlu ile röp.
-İşyerinden görüntüler

Haber-Kamera: Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI(Kütahya),(DHA)-

====================================

ERZURUMLU ‘DADAŞ NECATİ’ VEFAT ETTİ

ERZURUM’da yaşayan söylediği uzun hava ve gazellerle sosyal medyada büyük ilgi gören ‘Dadaş Necati’ lakaplı Necati Tutaş (86), vefat etti.
Merkez Yakutiye İlçesi’ndeki Çırçır Mahallesi’nde eşi Semiha Tutaş ile yaşayan 4 çocuk, 14 torun sahibi Necati Tutaş, dün gece evinde kalp krizi geçirdi. 112 sağlık ekiplerinin ambulansta müdahale ettiği Tutaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Tutaş için bugün öğle saatlerinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık’ta cenaze namazı kılındı. Pandemi tedbirleri altında kılınan namaz sonrası Tutaş’ın cenazesi Asri mezarlıkta dualar arasında toprağa verildi. 
Tutaş’ın oğlu Mehmet Zeki (49), babasının banyoda düştüğünü eve gelen 112 görevlilerinin ambulansta müdahale ederek hastaneye götürmelerine rağmen acilde vefat ettiğini söyledi. Tutaş, “Babam kalender bir insandı, gerçekten iyi bir Dadaş’tı. Ben babamla kardeş gibiydim. Dert ortağım, sırdaşımdı. Buraya kadarmış, rabbim buraya kadar müsadet etti. Allah gani gani rahmet etsin. Ben babamdan razıydım, inşallah o da benzen razıdır” diye konuştu.
Cenaze namazına katılan Yusuf Koç, Erzurum’un önemli bir değerini kaybettiğini söyledi. Koç, “Sesiyle, yüreğiyle, yaşantısı, elbiseyli Erzurum’u her yerde güzel temsil etti. Erzurum’un ve bizlerin başı sağolsun” dedi. 
DADAŞ KIYAFETİ VE GAZELLERİYLE İLGİ GÖRDÜ
Hemşehrileri tarafından sevilen ve saygı duyulan, Necati Tutaş, 10 yaşından beri beline taktığı kuşağını bir gün olsun çıkarmadı. Söylediği uzun hava ve gazellerle sosyal medyada büyük ilgi gören Tutaş’ın videoları tıklanma rekorları kırdı. Camilerde gönüllü olarak müezzinlik de yapan Kore gazisi Dadaş Necati’nin vefatı sevenleri ve hemşehrilerini de üzdü. 

Görüntü dökümü
——————–
-Dadaş Necati’nin eşiyle yürümesi (arşiv)
-Dadaş Necati’nin gazel okuması (arşiv)
-Dadaş Necati’nin uzun hava okuması (arşiv)
-Kent merkezinde vatandaşlarla sohbeti (arşiv)
-Tabutun cenaze aracından indirilmesi musallaya konulması
-Cenaze namazının kılınması
-Oğlu Mehmet Zeki Tutaş ile röp
-Yusuf Koç ile röp

Haber: Salih TEKİN – Kamera: Oktay POLAT / ERZURUM, (DHA)

===================

MURATPAŞA’DA PAZARLAR KONTROL ALTINDA

*- Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda açılan semt pazarlarında vatandaşların, HES kodu kontrolünün ardından pazar yerine girişine izin verirken esnafın da sosyal mesafe kuralına uygun şekilde tezgahları kurmalarını sağladı.

İçişleri Bakanlığı’nın semt pazarlarının, ‘tam kapanma’ sürecinde 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde açılmasına ilişkin genelgesi kapsamında Antalya’da bugün pazarlar kuruldu. Aynı zamanda örtü altı tarımla Türkiye’nin yaş sebze ve meyve ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayan kentin 510 bini aşkın nüfusuyla en kalabalık ilçelerinden Muratpaşa’da da bir hafta boyunca farklı yerlerde açılan 26 pazar aynı anda kuruldu. 
Muratpaşa Belediyesi, pazar yerlerinde giriş ve çıkışları kontrol altına almak için açık semt pazarlarının etrafını bariyerlerle çevirdi. Kapalı pazar yerlerinde ise giriş ve çıkışlar tek noktaya indirildi. Günün erken saatinde tezgahını kurmak için pazar yerlerine gelen esnafın ise sosyal mesafe kurallarına uygun olacak şekilde tezgahlarını kurmaları sağlandı.
Sadece yaş sebze, meyve ve fide satışına izin verilen pazarlarda tüm hazırlıkların tamamlanmasının ardından saat 10.00 itibariyle başladı. Zabıta ekipleri, girişlerde vatandaşları, HES kodu kontrolünün ardından pazar yerine alırken sık sık yapılan anonslarla da sosyal mesafe, maske kurallarına uyulması için uyarılarda bulundu.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
————–
– Semt pazarının dron görüntüsü
– Pazar girişinde HES kodu kontrolünden görüntü
– Pazar tezgahları ve etiketler
– Pazardaki kalabalıktan
– Pazarın dron görüntsü
– Maskeli alışveriş yapanlar
– Pazarın hareketli dron

HABER-KAMERA: ANTALYA,(DHA) – 

============

BURDUR’DA TAM KAPANMADA İLK KEZ KURULAN PAZARDA ALIŞVERİŞ YOĞUNLUĞU

*- Burdur’da, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda esnaf pazarda tezgah açtı. 

*- Girişlerin HES kodu kontrolüyle sağlandığı pazar yerine gelen vatandaşlar ise uzun kuyruklar oluşturdu. 

*- Polis ve zabıta ekipleri vatandaşları ve pazarcıları sık sık uyardı. 

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda tam kapanma döneminde kapatılan pazar yerlerinin 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde açılacağının açıklanmasının ardından Burdur’da da Uzay Çatı’da halk pazarı kuruldu. Burdur’da ayrıca Bozkurt Mahallesi, Armağan İlci Mahallesi, Burkent ve Karasenir mahallelerinde de pazarcılar tezgah açtı. Pazar yerine girişler HES kodu kontrolü yapılarak sağlanırken, girişte vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Polisler sıra bekleyen vatandaşları sosyal mesafeye uymaları konusunda uyardı. Belediye ekipleri de anonslarla alıcı ve satıcıları uyardı. 
Öte yandan kent merkezindeki Karasenir Mahallesi’ndeki pazarda ise tek bir satıcının tezgah açtığı görüldü. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Pazar dış görünüş
– Sıra bekleyen vatandaşlar
– Polislerin uyarıları
– Pazar içinden detay
– Detay

HABER-KAMERA: Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!