Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 9

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Balkondan inmeye çalışırken kaldırıma düşen kadının altında kalmaktan saniye farkla kurtuldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kilitli kaldığı birinci kattaki dairenin balkonundan aşağı inmeye çalışan Sibel G. (23) dengesini kaybedip, kaldırıma düştü. Kaldırımda yürüyen bir kişi ise genç kadının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Olay anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Manavgat ilçe merkezi Fevzipaşa Caddesi’nde dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen ilginç olayda, iddiaya göre kapısı kilitli olan iki katlı binanın birinci katındaki dairenin balkonuna çıkan Sibel G., aşağı sarkarak inmeye kalkıştı. Bu sırada eli kayan Sibel G., kaldırıma düştü. O anda olay yerinde bulunan bir vatandaş ise Sibel G.’nin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Kalçasının üzerine sert şekilde zemine çarpan Sibel G. ise yerde kıvranmaya başladı. Sibel G.’nin yardımına saniye farkla altında kalmaktan son anda kurtulan vatandaş ile çevredekiler koştu. Çağrılan sağlık ekibi tarafından ambulansla hastaneye götürülen Sibel G.’ye müdahale edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Sibel G., taburcu edildi.

OLAY ANI KAMERADA
Sibel G.’nin balkondan düştüğü anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde kaldırımda yürüyen kişinin anlık bir hareketle başka bir yöne doğru döndüğü, bundan hemen sonra ise genç kadının hızla yere düştüğü anlar yer aldı. Yaklaşık 2 saniye farkla kadının altında kalmaktan kurtulan vatandaş ile çevredekilerin kadının yardımına koştuğu, daha sonra kadının yerde kaldığı görüldü. Bir süre yerde belini tutarak duran kadının daha sonra ayağa kalktığı ve gitmeye çalıştığı ancak olay yerindekilerin hastaneye gitmesi için kendisine engel olduğu anlar görüntülere yansıdı.

Öte yandan Sibel G.’nin neden evde kilitli olduğuyla ilgili bilgiye ulaşılamazken, bu konuda güvenlik güçleri veya adli mercilere herhangi bir başvurunun ulaşmadığı öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Olay anı güvenlik kamerası

Reklam Alanı

HABER- KAMERA: Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)

============================

Işıkta bekleyen TIR’a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü, toprağa verildi

KOCAELİ’nin Kartepe ilçesinde trafik ışıklarında bekleyen TIR’a kullandığı otomobille arkadan çarpıp ölen Sezer Şeker (37), son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün gece Kartepe ilçesi Emekevler Mahallesi D-100 karayolunda meydana geldi. Sezer Şeker, yönetimindeki 54 H 5902 plakalı otomobil ile ilerlerken trafik ışıklarında duran araçları geç fark etti. Otomobil, 67 BA 023 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Araçta sıkışan Şeker, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Şeker, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. 
Sezer Şeker için bugün öğle namazından sonra Sakarya’nın Serdivan ilçesi Yazlık Mahallesi’nde bulunan evinin bahçesinde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Şeker, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————–
-Cenaze aracının gelişi
-Dua yapılması
-Cenaze namazının kılınması

Haber-Kamera-Onur GÜDEN/SERDİVAN (Sakarya), (DHA)

=================================

Antalya, ‘Sevgi’ etkinliğiyle renklendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği Cumhuriyet Sevgi Meydanı etkinlikleri başladı. Birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte 7’den 70’e Antalyalılar buluştu. Paylaşma ve yardımlaşma temalarının öne çıktığı etkinlikte, ‘Sevgi paylaştıkça çoğalır’ mesajı veriliyor. 

Büyükşehir Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü daha anlamlı kılmak adına 11-12 Şubat tarihlerinde düzenlediği Cumhuriyet Sevgi Meydanı etkinlikleri başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda çeşitli kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde paylaşma, ve yardımlaşma temaları öne çıkarken “Sevgi paylaştıkça çoğalır” mesajı veriliyor. 

KONSERLER, ANİMASYONLAR, RENKLİ ETKİNLİKLER 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bu kapsamda anlamlı bir etkinlik organize ederek Sevgi Meydanı etkinliğini düzenledi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliğin ilk günü Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası’nın konseriyle başladı. Birbirinden güzel eserler seslendiren bandoya vatandaşlar da eşlik etti. 

FİDAN DAĞITILDI
Kurum ve kuruluşların meydana kurduğu stantları gezen Antalyalılar konserlerden animasyonlara keyifli anlar yaşadı. Çizgi film kahramanlarının kostümlerini giymiş animatörler ve uzun bacaklı palyaçolar da çocuklara eğlence dolu anlar yaşattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan tatlı meydandaki vatandaşlara ikram edildi. Etkinlikler kapsamında vatandaşlar Kızılay’a kan bağışı yaparken, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşlara fidan dağıtılarak orman yangınlarına yönelik bilgilendirmeler yapıldı.  

CUMHURİYET MEYDANI’NDA SEVGİ VAR 
Sevgi Meydanı etkinliğine, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Orman Bölge Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, AFAD’ın yanı sıra Yeşilay, Kızılay, LÖSEV ve AKUT gibi kamu yararına çalışan STK’lar ve Antalyaspor da katılıyor.

MİNİ KONSER
Etkinlikler kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerel sanatçılara destek vermek amacıyla pandemi döneminde başlattığı “Müzik Şehrin Kalbinde” etkinliği çerçevesinde mini konser ve gösteriler de iki gün boyunca Antalyalılarla buluşacak. Pandemi tedbirlerine uygun olarak düzenlenen etkinlik alanına girişlerde vatandaşların termal kameralı ateş ölçümü yapılırken, meydan da sıkı dezenfeksiyon ekipleri tarafından dezenfekte edildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
————–
– AKUT stantından görüntü
– Belediye orkestrasının performansından görüntü
– Alandan ve çizgi film kahramanı kostümlü animatörler
– Bir köpeğin ayı kostümündeki animatöre havlaması
– Alışveriş stantları ve takılar
– Kızılay stantı ve tatlı dağıtımı
– Resim çizen çocuklardan görüntü
– Kamu kurumu stantlarından görüntü
– LÖSEV stantından görüntü
– Kan bağışı kamyonu
– AKUT görevlisinin açıklamaları
– Belediyenin lokma tatlısı dağıtması

HABER-KAMERA: ANTALYA,(DHA)

=================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!