Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 9 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kazada yaralandı, 9 gün sonra yaşamını yitirdi

SAKARYA’nın Geyve ilçesinde zincirleme kazada yaralanan Reşit Gökdeniz, tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra yaşamını yitirdi.

Kaza, 11 Mart tarihinde D-650 karayolunun Geyve ilçesi Karaçam Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Adapazarı yönüne giden Cafer Küçükdemirci yönetimindeki 42 CPD 54 plakalı TIR, aynı yöne giden Nevzat Çin yönetimindeki 34 VDM 91 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Savrulan kamyonet de önündeki iş makinesine çarptı. Kamyonet iki araç arasında sıkıştı. TIR’da sıkışan Cafer Küçükdemirci ile kamyonette sıkışan Nevzat Çin ile Reşit Gökdeniz, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Cafer Küçükdemirci, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Hastanede tedavisi süren Reşit Gökdeniz de 9 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Gökdeniz’in cenazesi ailesine teslim edilmek üzere İstanbul’a gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
(Arşiv)
– Hastaneden görüntü
– Kaza yerinden görüntüler
– Detay
HABER-KAMERA: Onur GÜDEN/ADAPAZARI(Sakarya),(DHA)

=========================

Reklam Alanı

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kilis’te
 
TÜRKİYE Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kilis’te, perşembe günü Suriye tarafından atılan roketin düştüğü alanda inceleme yapıp, karanfil bırakarak barış güvercinleri uçurdu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sabah saatlerinde Kilis’e geldi. İlk olarak perşembe günü Suriye’deki PKK/YPG’li teröristlerce atılan roketlerin düştüğü alanda inceleme yapan Sarıgül, bölgeye karanfil bırakıp havaya barış güvercinleri uçurdu. Vatandaşlar ile sohbet eden Mustafa Sarıgül, daha sonra partisince bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan Sarıgül, TDP’nin Atatürk ilkelerini savunan, Cumhuriyet değerlerini koruyarak geliştiren demokratik kitle partisi olduğunu belirterek, “Ülkemiz, bugün sıkıntılı bir süreç yaşamaktadır. Bugün roket atılan yerleri ziyaret ettim. Şunu roket atanlar bilsin ki, atalarımız bu güzel toprakları nasıl koruduysa, bilin ki Türkiye Değişim Partisi hudut ve bayrak birliğinden asla taviz vermeyecektir” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————————-:
– Sarıgülün roket düştüğü yerde karanfil bırakması
– Barış güvercini uçurması
– Parti toplantısından görüntüler
– Sarıgül’ün konuşması
– Sarıgül’ün – esnaf ziyaretinden görüntüler
– Parti açılışından görüntüler
– Genel ve detay görüntüler
Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU-KİLİS-DHA)

=========================

Asılsız ihbar polisi alarma geçirdi

ANTALYA’da ‘denizde ceset var’ ihbarı polisi alarma geçirdi. Bölgeye sevk edilen ekiplerin yaptığı aramada olumsuz bir duruma rastlanmazken, falezlerden çalışmaları izleyen meraklı kalabalığın maske ve mesafe kuralına uymadıkları görüldü.

Muratpaşa ilçesi Karaalioğlu Parkı’na tatil gününde hava almak için gelen Ferhat Anaibrik (19), falezlerden denizi seyrederken su üstünde hareketsiz yatan birini gördü. Paniğe kapılan Anaibrik, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ve itfaiye ekipleri karadan, deniz polisi de falezlerin altında deniz yüzeyinde araştırma yaptı. Bu sırada, ‘Falezlere yaklaşmak tehlikeli ve yasaktır’ uyarı levhasına rağmen meraklı vatandaşlar, küpeştelere yaslanıp ya da oturarak ekiplerin çalışmasını izledi. Kalabalığın maske ve fiziki mesafe kuralına da uymadıkları dikkati çekti. Yaklaşık 45 dakika süren aramalarda olumsuz bir duruma rastlanmadı.

İhbarda bulunan Ferhat Anaibrik, “Baktım bir erkek cesedi. Su üstünde hareketsiz yatıyor. Üzerinde kıyafetleri vardı. Korktum hemen polise haber verdim” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Arama yapan polisten görüntü
– İzleyenlerden görüntü
– Detaylar
HABER: Alparslan ÇINAR- KAMERA: Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

=========================

HDP’den sosyal mesafesiz Nevruz kutlaması
 
KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde HDP İl örgütü tarafından organize edilen etkinlikte, Nevruz Bayramı kutlandı. Sosyal mesafeye dikkat edilmeyen kutlamada, katılımcılar el ele tutuşarak halay çekti.

HDP Kocaeli İl Örgütü tarafından baharın gelişi ve doğanın uyanış günü olarak adlandırılan Nevruz Bayramı kutlandı. Gebze Mevlana Kapalı Pazar Alanı’nda yapılan kutlamaya HDP İstanbul Milletvekili Dilşat Canbaz Kaya, HDP Kocaeli İl Eş Başkanı Mehmet Selim Akboğa ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte alana girenler tek tek aranırken, milletvekilliği düşürülen Ömer Faruk Gergerlioğlu da cep telefonuyla bağlanarak konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından müzisyenlerin çaldığı şarkılarla eğlenen katılımcıların, sosyal mesafe kurallarına dikkat etmemeleri dikkat çekti. Katılımcıların birçoğu el ele tutuşarak, müzik eşliğinde halay çekti. Yaklaşık 3 saat süren etkinlik olaysız bir şekilde sona erdi.

Görüntü Dökümü
-Katılanların aranması
-Halay çekmeleri
-Sosyal mesafeye uymadıklarının görüntüleri
Haber-Kamera-Ergün AYAZ-Alişan KOYUNCU/GEBZE(Kocaeli)(DHA)

=========================

Afyonkarahisar’da DEM-HAR-YOL konutları sahiplerini buldu

AFYONKARAHİSAR’da DEM-HAR-YOL Konut Yapı Kooperatifi tarafından yaptırılan 4+1, 3+1 ve 2+1 olmak üzere 460 daire noter huzurunda çekilen kura ile sahiplerine teslim edildi.

Afyonkarahisar merkezindeki eski çimento fabrikasının arazisine Türk- İş’e bağlı Demiryol-İş Sendikası, Türk Harb-İş Sendikası ve Yol- İş Sendikası tarafından yaptırılan 5 blok 4+1, 12 blok 3+1 ve 1 blokta ise 2+1 dairelerin olduğu toplam 18 blokta, 460 daire için kura çekim töreni düzenlendi. Törene Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay, Belediye Başkanı AK Parti’li Mehmet Zeybek, il protokolü, hak sahipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’nun konuşması ile başladı. Uslu, emeği geçenlere tek tek teşekkür ederek, yapılan kooperatif hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, hak sahiplerine dairelerin hayırlı olmasını diledi.
DP Genel Başkanı Uysal, “Böyle bir dönemde kısa bir süre içinde bu projeyi icra etmek ve bugün kuraları çeker hale getirmek büyük bir başarı. Burada ev sahibi olan tüm hemşehrilerime hayırlı olmasını dilerim” dedi.

‘BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK’
Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, “100 yıl evvel, 200 yıl evvel de düşmanımız vardı. Bugün de var. Dışarıda da içeride de var. Onun için beraber olmak mecburiyetindeyiz. Onun için bizim bizden başka dostumuz yok. Türk- İş Sendikaları Konfederasyonu 1 milyon 200 bin üyesi var. Biz 6 milyonluk bir aileyiz. Türkiye’nin bütün bölgeleri bu ülke için şehit verdi. Hala vermeye devam ediyor. Bu bölgede Yunan’ın yaptıklarını dedelerimiz, atalarımız anlattı. Onun için biz birbirimize sarılmak, beraber olmak mecburiyetindeyiz. Sandığa gittiğinizde kime istiyorsanız ona oy verin. Ama o ana kadar bu ülkeden yana olmak mecburiyetimiz var. Devletten yana olmak mecburiyetimiz var. Onun için yan yana geldiğimiz zaman aşamayacağımız problem olmaz” diye konuştu.
AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Ben çocukluğumdan itibaren Afyonkarahisar’da büyüdüğüm için Afyonkarahisar’ı şöyle gözümden geçirdim. Eski iş kooperatifleri vardı, önüne siz kooperatiflerin ne olduğunu ekleyebilirisiniz, ne halden, ne haldeki kooperatiflere gelmişiz. Ben çok teşekkür ederim hakikaten Muharrem Başkanıma, 990 günde çok güzel iş çıkarmış” dedi.

‘TÜRK-İŞ BU MİLLET İÇİN BİR SENDİKA DEĞİL’
Vali Gökmen Çiçek, “Afyonkarahisar ilinde Türk-İş’in arkamdaki tabelasını görmek gerçekten onur verici bir şey. Çünkü Türk-İş bizim için, bu millet için bir sendika değil. Bu milletin bağrında hem 1 milyonu geçmiş üyesi ile hem de yaptığı hayır çalışmaları ile verdikleri burslarla, birçok yerde yaptırdıkları memleketimizdeki imar faaliyetleri ile hepimizin gururu olmuş bir sendikadır” dedi.
Vali Çiçek’in konuşmasından sonra kura çekimine geçildi. Noter huzurunda çekilen ilk kurayı protokol üyeleri belirledi. Sonra hak sahiplerinin tek tek daireleri belirlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Protokol üyelerinin gelişi,
– Protokol üyeleri detay
– Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’nun konuşması
– Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in kounşması
– DP Genel Başkanı Uysal’ın konuşması
– Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın konuşması
– AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’in konuşması,
– Vali Gökmen Çiçek’in konuşması
– Kura çekimi detay
HABER- KAMERA: Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!