Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 9

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KIRŞEHİR’DE YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ: 13 YARALI

KIRŞEHİR’de, yolcu otobüsünün tipi nedeniyle kontrolden çıkıp, devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 13 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.30 sıralarında, Kırşehir- Kayseri yolunun Kurugöl mevkisinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 50 DK 141 plakalı şehirler arası yolcu otobüsü, tipi nedeniyle kontrolden çıkarak, devrildi. Kazada otobüste bulunan 13 kişi, yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Görüntü Dökümü:
-Olay yeri
-Genel detay

Haber-Kamera:Abdurrahman DULKADİR/KIRŞEHİR,(DHA)

=================

Reklam Alanı

NİĞDE AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ALİ ŞAHİN KAZA GEÇİRDİ (2)- YENİDEN

TBMM İdare Amiri, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’in içerisinde olduğu otomobil, Niğde-Adana arasında yoğun kar yağışının olduğu bölgede TIR’a çarptı. Kaza sonrası sosyal medyadan paylaşım yapıp yardım isteyen Şahin, kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Ankara’dan dönen TBMM İdari Amiri ve AK Parti Milletvekili Ali Şahin’in içerisinde bulunduğu otomobil, Niğde- Adana karayolu üzerindeki Göbekli Dağ mevkiinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kayarak, önünde ilerleyen TIR’a çarptı. Kaza sonrası sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Ali Şahin, “Çok kötü kaza geçirdik. Mahsur durumdayız. Tipi var, acil yardım bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Bölgeye ulaşan ekipler, Milletvekili Ali Şahin ve beraberindeki şoförünü alarak, hastaneye götürdü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Polis ekiplerimiz Ali Şahin’e ulaştı. Niğde’ye intikal ediyorlar. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

‘ GENEL SAĞLIK DURUMU İYİ’ 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “TBMM Meclis İdare Amirimiz, Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Ali Şahin ve ekibine geçmiş olsun diliyorum. Vekilimizin Niğde Ömer Halisdemir Hastanesi’nde kontrolleri yapılıyor, çok şükür genel sağlık durumu iyi. Rabbim herkesi kazalardan korusun” dedi. 

Görüntü Dökümü
-Kaza yerinden genel görüntü

Haber- Kamera: NİĞDE,(DHA)

================

DATÇA’DA POLİSE SÜRPRİZ KUTLAMA

MUĞLA’nın Datça ilçesinde kavga ihbarıyla olay yerine giden polis ekiplerine, Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıldönümü için sürpriz kutlama yapıldı.

Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıldönümü, Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Bugün saat 12.00’de düzenlenen kutlama töreninde,. Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Ayrıca saygı duruşurda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Törenden sonra polise gelen ‘silahlı ve bıçakla yaralamalı’ ihbarıyla ekipler harekete geçti. Datça liman girişinde meydana geldiği belirtilen olaya müdahale için koşan polis ekiplerine, sürpriz bir kutlama yapıldı. Datçalı emlakçılar Anıl Deniz(26) ve Ali Hüseyinzadegon (27), pastalı kutlama ile sürpriz gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanındaki törene katılan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun ve protokol üyeleri için de kutlama pastası sürpriz oldu. Deniz, sokağa çıkma kısıtlaması olan bir günde, günlerini kutlamak durumunda kalan polise, unutulmadıklarını göstermek istediklerini söyledi. Deniz, “Hem biz, hem onlar mutlu oldu. Allah polisimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Datça İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun ise, sürprizi hazırlayan iki emlakçı arkadaşa teşekkür ederek, olay yerine ilk yetişen ekipleri kutladı.

– Meydandaki törenden görüntü
– Datça liman girişindeki sürpriz kutlamadan görüntü
– Emlakçı Anıl Deniz ile röp.

Haber- Kamera: Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla), (DHA)

===============

KADIN ÖZEL HAREKAT EKİPLERİNİN OPERASYON ANINI DHA GÖRÜNTÜLEDİ

ŞIRNAK Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan kadın personelin zorlu eğitimi ve terörle mücadele operasyonları, Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından görüntülendi. Terörle mücadelenin en yoğun yaşandığı illerden Şırnak’ta görev yapan kadın özel harekat polisleri, 6 aylık eğitimin ardından Doğu ve Güneydoğu’daki zorlu coğrafyalarda terör örgütlerine göz açtırmıyor. Özel harekat polisi olmanın çocukluk hayali olduğunu söyleyen Yağmur Güney, “Bu mesleğin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bizim geçmişimiz vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden kahramanlarla dolu. Bizler bu şerefli üniformayı giymekten her zaman gurur duyuyoruz” dedi.

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli kadın özel harekat ekiplerinin zorlu eğitimi ve terörle mücadeleye yönelik operasyonları, DHA tarafından görüntülendi. Gece gündüz elleri tetikte görev yapan kadın özel harekat ekipleri, bütün ekiplerle aynı eğitime tabi tutuluyor. Türkiye’de terörle mücadelenin en yoğun yaşandığı yerlerden Şırnak’ta görev yapan kadın personel, 6 aylık zorlu eğitimin ardından Doğu ve Güneydoğu’daki zorlu coğrafyalarda terör örgütleriyle mücadele ediyor. Eğitim sonrası her türlü zorlu iklimde ve coğrafi şartta görev yapabilecek hale gelen özel harekat timleri, yerli ve milli silahlarla tam donanımlı ekipman ile gece gündüz teröristlere korku salıyor. Yakın muharebe atışlarında hedefi ıskalamayan kadın özel harekat timleri, 200 metreden de hedefi tam isabetle vurarak, başarılarını ortaya koyuyor.

‘VATANIMIZ İÇİN BURADAYIZ’
Erkeklerle aynı eğitimi aldıklarını söyleyen kadın özel harekat polisi, “Bu mesleğin parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Bizim geçmişimiz vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden kahramanlarla dolu. Bizler özel harekat polisi olarak bu şerefli üniformayı giymekten her zaman onur ve gurur duyuyoruz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmamak için bu şerefli ve kutsal görevi her şartta başarılı şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 6 aylık özel harekat eğitimi alıyoruz. Bu eğitimler bittikten sonra şubelerimizde her daim eğitimlerimiz devam etmektedir. Silah ve araçlarımız yerli ve millidir. Görevlerimizde, eğitimlerimizde bunları kullanmaktayız. Biz vatanımız için buradayız. Vatan sevgisi de bizde her şeyden önce gelir. Kadın ve erkek özel harekatçılar olarak aynı zorlu eğitimleri alıyoruz. Vatan için birlikte mücadele ediyoruz” dedi.

Görüntü Dökümü:
Havadan eğitim görüntüleri
Muhabir Emrah KIZIL’ın anonsu
Kadınlar PÖH’lerin atış detayı
Eğitimden detay
Kenkin nişancı
200 metrede keskin nişancı atışı
Ejder Zırhlı aracından atış yapılması
Muhabir Emrah Kızıl’ın anonsu
Arazide eğitim
Kadın Özel Harekaçtı ile röp.
Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Emrah KIZIL,Sekvan KÜDEN, Mehmet Selim YALÇIN/ŞIRNAK, (DHA)

================

İSLAHİYE’DE, TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

GAZİANTEP’in İslahiye ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ıncı yıl dönümü törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ıncı yıl dönümü nedeniyle Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, ve polisler katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, Atatürk Anıtına Çelenk bırakmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İnşaatta çalışan işçilerinin de saygı duruşunda bulunduğu törende, polislere gül verilerek günleri kutlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Demokrasi Meydanı
– Çelenk sunumu
– Saygı duruşu ve istiklal marşı
– İnşaat işçilerinin saygı duruşu
– Başkanın gül takdim etmesi
– Genel ve detay görüntüler

Haber- Kamera:  Kadir ÇELİK- GAZİANTEP-DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!