Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 9

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) EN ÇOK VAKANIN GÖRÜLDÜĞÜ SAMSUN’DA, KISITLAMA SESSİZLİĞİ
 
SAĞLIK Bakanlığı’nın güncel koronavirüs haritasında 5 haftadır nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü Samsun’da, kısıtlamanın son gününde denetimler sürüyor. Özellikle kısıtlamanın olmadığı günlerde kalabalığıyla dikkat çeken kentteki sahil, cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Sağlık Bakanlığı’nca paylaşılan 27 Mart-2 Nisan 2021 tarihleri arasında illere göre 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayısının güncel haritasında nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü illerin başında yer alan Samsun’da sıklaştırılan denetimler, sokağa çıkma kısıtlamalarında da sürdürülüyor.
Kısıtlamasının ikinci gününde kentin birçok yerinde oluşturulan denetim noktalarında, araçları tek tek durduran polis ekipleri, vatandaşların hem izin belgelerini hem de HES kodlarını kontrol ediyor.
Bu arada kısıtlamanın olmadığı günlerde kalabalığıyla dikkat çeken kentteki sahil, cadde ve sokakların ise sessizliğe büründüğü görüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Denetimlerden detaylar
-Muhabir Zeynep Irmak Öcal’ın anonsu
-Denetimin detayları
-Boş sokaklardan detay görüntüler
-Muhabir Zeynep Irmak Öcal’ın anonsu
-Boş sokaklardan detay görüntüler
-Sahilden detaylar
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Zeynep Irmak ÖCAL- Oğuzhan UYSAL/SAMSUN, (DHA) 

==========================================

2) TAKLA ATAN OTOMOBİL, TERS DÖNDÜ

Reklam Alanı

BURSA’da, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen aracın çarptığı otomobil, takla atıp ters döndü. Kazayı yara almadan atlatan sürücü Tekin Polater (30), “Otomobilimi asgari ücretle çalışarak almıştım. Çarpan kişi öldüm mü, kaldım mı bakmadan yoluna devam etti. Bu nasıl vicdan” dedi.

Kaza, sabah saatlerinde, İzmir-Bursa-İstanbul yolu merkez Nilüfer ilçesi Doğanköy mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası bilinmeyen otomobil, Tekin Polater’in kullandığı 16 J 4423 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle takla atan Polater’in otomobili ters döndü. Bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan Polater, kazayı yara almadan atlatırken, çarpan diğer otomobil sürücüsü ise kaçtı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen polis, kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı. Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, otomobilin çekiciyle kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

‘EMNİYET KEMERİ SAYESİNDE YARA ALMADAN KURTULDUM’
Kazadan emniyet kemeri sayesinde yara almadığını ifade eden Tekin Polater, “Otomobilimi asgari ücretle çalışarak aldım. Ben bu aracı aylık biner TL toplayarak, pandemi döneminde aldım. Ben aracıma gözüm gibi baktım. Ama vicdansız bir kişi geldi, yandan vurdu ve arkasına bile bakmadı. Öldüm mü, kaldım mı arkasına bakmadan kaçtı gitti. Şimdi ben bu aracı nasıl toparlayacağım? Benim ekmek teknemdi bu otomobil, ben işe geç kaldım mı bu araçla giderdim. O kadar şey yaşıyoruz ama asla ders almıyoruz. Azıcık insaflı olun, vicdanlı olun. Ben içeriden sürünerek çıktım. Eğer emniyet kemerim takılı olmasaydı, belki de şimdi burada olmayacaktım. Bana kazadan sonra sadece bir kişi durarak yardım etti. Ona da çok teşekkür ederim. Çarpıp kaçan kişi de bana yandan vurdu. Takla attım, muhtemelen arkasına bakmadan kaçtı” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Takla atan otomobilden detaylar
-Polis ekiplerinin inceleme yapmasından detaylar
-Olay yerinden detaylar
-Sürücü Tekin Polater’den detay görüntüler 
-Tekin Polater ile röportaj
-Tekin Polater’in tepkisinden görüntüler
-Genel ve detay görüntüler

Haber: Derya EVREN- İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA)

========================================

3) OTOPARKTA, OTOMOBİLE TEKMELİ- SOPALI SALDIRI KAMERADA
 
ANTALYA’da bir sitenin otoparkına giren eli sopalı kişi, park halindeki otomobilin camını parçalayıp, tekmeleyerek araca zarar verdi. Saldırı anı, otoparkta bulunan güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Olay, dün gece Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi’ndeki bir sitenin otoparkında meydana geldi. Geç saatlerde site otoparkına bir arkadaşıyla birlikte gelen 30 yaşlarında kimliği belirsiz kişi, 07 MYA 44 plakalı aracın aynasına tekme atarak kopardı. Ardından aracın camlarına elindeki sopayla vurup kıran saldırgan, otomobilin her yanına aynı sopayla hasar verdi. Bir süre sonra yanındaki arkadaşının cep telefonunu alan kişi, bir yandan sopayla araca vururken, diğer yandan da kameraya çekti. Bir süre araca bu şekilde zarar veren kişi, ardından arkadaşıyla birlikte otoparktan ayrıldı.
Saldırı anı, otoparkta bulunan güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Adı açıklanmayan araç sürücüsünün şikayeti üzerine saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
– Olay anının güvenlik kamerası görüntüleri

HABER- KAMERA: ANTALYA, (DHA)

=========================================

4) 103 BİN LİRA DOLANDIRAN ŞÜPHELİ, KAMERADAN BELİRLENİP YAKALANDI
 
ESKİŞEHİR’de kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp, 83 yaşındaki A.S. adlı kadının 103 bin lirasını dolandıran Ahmet B., Şanlıurfa’da yakalandı. Ahmet B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tepebaşı ilçesi Eskibağlar Mahallesi’nde oturan A.S. adlı kadını arayan Ahmet B., kendisini polis ve savcı olarak tanıttı. Daha sonra da kadına kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini ve bu kişilerin sahte evrakla bankadaki parasını çekeceklerini söyledi. Endişelenen yürüme güçlüğü çeken A.S., bankadan 103 bin lirasını çekip, evinin yakınında buluştuğu Ahmet B.’ye teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlatan A.S., polise ihbarda bulundu. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesince oluşturulan özel ekip, kadının parayı teslim ettiği caddedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, şüphelinin Ahmet B. olduğunu ve Şanlıurfa’ya kaçtığını belirledi. Eskişehir ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa düzenlenen baskında Ahmet B., evinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin evinde yapılan aramada, bir miktar para ve dolar ele geçirildi. Şüpheli Ahmet B. geçirildiği sağlık kontrolünün ardından Şanlıurfa’da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Şüphelinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri
-Şüphelinin yaşlı kadından parayı alması
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: ESKİŞEHİR,(DHA)

============================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!