Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dini nikahlı eşinin bıçakladığı Gizem, yaşam mücadelesi veriyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE’de, dün akşam dini nikahla birlikte yaşadığı İbrahim K. tarafından sokak ortasında bıçaklanan Gizem T. (23), hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Gözaltına alınan İbrahim K.’nın ise emniyetteki işlemleri sürüyor.
Olay, dün saat 22.00 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi 954. Sokakta meydana geldi. Dini nikahla birlikte yaşadığı İbrahim K. ile tartışan Gizem Ş., bir süre önce evi terk edip annesinin yanına yerleşti. İbrahim K., dün Gizem Ş. ile konuşmak için yanına gitti. Burada ikili arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sokakta da devam etti. Kavga sırasında İbrahim K.,  yanında getirdiği bıçakla Gizem T.’yi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı.
Gizem T., çağırılan ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılırken, İbrahim K. ise kısa sürede suç aletiyle birlikte Çalılıöz Mahallesi’nde yakalandı.
Yoğun bakımda tedavisi devam eden Gizem T.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. İbrahim K.’nın ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği ifade edildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!