Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dışişleri Komisyonu Başkanı Kılıç, Azerbaycan ve Gürcistanlı mevkidaşlarıyla görüştü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, Azerbaycan ve Gürcistanlı mevkidaşlarıyla ‘Üçlü Dışişleri Komisyonları Toplantısı’ kapsamında bir araya geldi.
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, Meclis’te Azerbaycan Milli Meclisi Dışişleri ve Parlamentolararası İlişkiler Komitesi Başkanı Samad Seyidov ve Gürcistan Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Nikoloz Samkharadze ile görüştü. Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Üçlü Dışişleri Komisyonları Toplantısı’nın bu yıl 6’ıncısının gerçekleştirildiğini belirten Kılıç, bugün başkanlar olarak ilk görüşmeyi gerçekleştirdiklerini, yarın heyetler arası görüşmelerin devam edeceğini aktardı. 
Kılıç, üçlü toplantının bölge için çok önemli bir birliktelik olduğunu vurgulayarak, “Pandemi sonrasında ilk yüz yüze görüşmeyi yapıyoruz. Bundan dolayı da ben her iki değerli başkanımıza davetimizi kabul edip bu ziyareti gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Azerbaycan ve Gürcistan heyeti, daha sonra 15 Temmuz darbe girişiminde TBMM Şeref Holü’nde hasar gören alanı ziyaret ederek karanfil bıraktı.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!