Reklam Alanı
Reklam Alanı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kastamonu’da Mevlid Kandili programına katıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA)- DİYANET İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Mevlid Kandili programı nedeniyle Kastamonu’ya geldi. Nasrullah Kadı Camiindeki Mevlid Kandili programına katılan Erbaş, yakın zamanda yaşanan sel felaketinde yaşamını yitirenler için de dua okudu. 
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Mevlid Kandili programı nedeniyle geldiği Kastamonu’da Vali Avni Çakır’ı ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Erbaş, burada yaptığı konuşmada vatandaşların Mevlid Gecesini kutlayarak, “Sevgili Peygamberimizin dünyayı teşriflerinin sene-i devriyesinde Kastamonu’dayız. Kadim şehrimiz, Selçuklu ve Osmanlı hatırası güzel şehrimiz Kastamonu’da bu akşam inşallah Nasrullah Camii’nde Mevlid-i Şerif programı yapacağız” ifadelerini kullandı.
Kastamonu’da yaşanan sel felaketinde vefat eden vatandaşların ruhları için programda Kur’an-ı Kerim okuyacaklarını ve dua edeceklerini ifade eden Prof. Dr. Erbaş, “Bundan birkaç ay önce yaşamış olduğumuz sel felaketinde vefat eden kardeşlerimizi rahmetle yad ediyoruz. İnşallah bu akşam Nasrullah Camii’nde okuyacağımız Kur’an-ı Kerim’leri, yapacağımız duaları onların ruhlarına da göndereceğiz. Rabbim böyle felaketleri, afetleri hiçbir zaman, ülkemizin hiçbir şehrine, hiçbir beldesine yaşatmasın. Rabbim, Efendimiz aleyhissalatu vesselamın şefaatine hepimizi nail eylesin” dedi.
Başkan Erbaş, Valilik ziyaretinin ardından Nasrullah Kadı Camiindeki Mevlid Kandili programına katıldı. Ziyarette Başkan Erbaş’a Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak da eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!