Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dükkanını bastığı kardeşini tüfekle vurma anı kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Anıl ATAR/ ADANA, (DHA)- ADANA’da tartıştığı kardeşinin dükkanını pompalı tüfekle basıp yaralayan Abdülaziz T., tutuklandı. Saldırı anları, güvenlik kamerasına yansıdı.
Yüreğir ilçesi Haydaroğlu Mahallesi’nde bakkal işleten Mehmet Salih T., 23 Ağustos’ta sürekli tartıştığı kardeşi Abdülaziz T.’nin evi terk etmesini isteyerek dükkanına gitti. Bu duruma sinirlenen Abdülaziz T., yanına aldığı pompalı tüfek ile kardeşinin dükkanını bastı.
Burada da tartışan kardeşlerden Abdülaziz T., pompalı tüfekle Mehmet Salih T.’yi bacaklarından vurdu. Yaralanan Mehmet Salih T., tezgahın üzerinden atlayarak kardeşini engellemeye çalıştı fakat yeniden vuruldu. Mehmet Salih T., kanlar içinde yere yığılırken, Abdülaziz T. olay yerinden kaçtı. Bu anlar, saniye saniye iş yeri kamerasına yansıdı.
POLİS MERKEZİNE GİDEREK TESLİM OLDU
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Mehmet Salih T.’yi Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırdı. Taksi ile olay yerinden kaçan Abdülaziz T. ise Köprübaşı Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Polisteki ifadesinde kardeşini, kendisini evden kovduğu için vurduğunu öne süren Abdülaziz T., tutuklandı. Mehmet Salih T. ise bir haftalık tedavisinin ardından taburcu edildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!