Reklam Alanı
Reklam Alanı

Efe Tercan Darüşşafaka’ya transfer oldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (DHA) – Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, Yunus Ürün’ün antrenörlüğünü yaptığı Turgutlu Akademi Basketbol Spor Kulübü’nde yetişen 13 yaşında, 1.98 boyundaki Efe Tercan, ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Darüşşafaka Spor Kulübü’ne transfer oldu. Turgutlu’da Pınar-Bilal Tercan çiftinin oğlu olan Efe Tercan’ın ülkenin köklü takımlarından Darüşşafaka’ya transfer olması ailesine ve Turgutlu’ya gurur yaşattı. 
Gelecek vadeden genç basketbolcuyu Anadolu Efes, Fenerbahçe, Tofaş ve Bahçeşehir Koleji gibi kulüplerin de izlediği, oyuncunun ve ailenin daha iyi imkanlar sunan Darüşşafaka’yı tercih ettiği belirtildi. Yeni kulübüyle antrenmanlara başlayan Efe’nin eğitimini İstanbul’da özel bir kolejde sürdüreceği öğrenildi.
Genç Efe’nin yetiştiği Turgutlu Akademi Basketbol Spor Kulübü’nün antrenörü Yunus Ürün, “Çalışma hırsı ve azmi ile çalışmaktan büyük keyif aldığım Efe’ye basketbol hayatında başarılar dilerim. Emeği geçen ekip arkadaşım Tolunay Tireli hocama da teşekkür ederim” dedi. 

FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!