Reklam Alanı
Reklam Alanı

EGM: 8 ilde ‘Sahil Rüzgarı’ operasyonu başlatıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

EGM: 8 ilde ‘Sahil Rüzgarı’ operasyonu başlatıldı

EMNİYET Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ekiplerince, 8 ilde eş zamanlı ‘Sahil Rüzgarı’ operasyonu başlatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, mafya tipi organize suç örgütlerinin nihai amaçlarının haksız kazanç elde ederek maddi ve manevi güce ulaşmak olduğu belirtildi. Bu doğrultuda hareket eden suç örgütlerinin sistematik bir şekilde değişik türdeki suç eylemlerini gerçekleştirerek kamu güvenliği ve barışına tehdit oluşturduklarına dikkat çekilerek, “Bu kapsamda; yetkili İl Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda ve KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; turizm sezonu öncesi yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği sahil şeridi illerimizi ve turistik diğer büyükşehirlerimizi de kapsayacak şekilde ‘Sahil Rüzgarı’ kod adlı operasyon başlatıldı” denildi. 

8 ilde yaklaşık 8 ay süren çalışmalar sonucunda Antalya’da 32, Aydın’da 15, Balıkesir’de 25, İzmir’de 30, Mersin’de 19, Muğla’da 19, İstanbul’da 13 ve Adana’da 18 şüpheliye yönelik olmak üzere; yerel olarak organize suç örgütü faaliyetlerinde bulunan (yağma, tehdit, tefecilik, silahla yaralama vb), suç örgütlerine silah temini gerçekleştirdikleri tespit edilen toplam 171 hedef kişiye yönelik 21 Mayıs 2021 tarihinde eş zamanlı planlı operasyonlar yapıldığı kaydedildi.

ANKARA, (DHA)-

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!