Reklam Alanı
Reklam Alanı

Egzersiz Uzmanı CPT Uğur Kara’dan 12 haftalık sıkılaşma tüyosu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA)- Online eğitim ile danışanlarına kilo verme programı uygulayan CPT Uğur Kara, kadınların selülit sorununa egzersiz ile çare oldu. Kara, 12 haftada bölgesel veya tüm vücutta sıkılaşmanın mümkün olduğunu, bu program ile kadınların korkulu rüyası olan selülit probleminin de ortadan kalktığını söyledi.

Online eğitim ile danışanlarına kilo verme programı uygulayan CPT Uğur Kara, kadınların selülit sorununa egzersiz ile çare oldu. Kadınların selülit probleminin üzerinde çok fazla durduğuna dikkat çeken Kara, “Yapılması gereken oldukça basit aslında. Belirlenen egzersizleri yapmak ve beslenme alışkanlıklarını değiştirmek. Böylece kısa sürede sıkı bir vücuda sahip olunabilir” dedi.

Danışman rehberliğinde evde yapılacak egzersizler ile 12 haftada sıkı bir vücuda ve fit bir görünüme kavuşulabileceğini vurgulayan Kara, danışanlarına, kişiye özel beslenme programı oluşturduğunu, sadece kadınların değil erkeklerin de sıkılaşma programına yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

“İNSANLARA FAYDALI OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR”

Uzaktan eğitim sistemi ile danışanlarına ulaştığını söyleyen CPT Uğur Kara, çok fazla danışanı olduğunu ve Türkiye’nin her ilinden yoğun ilgi gördüğünü ifade etti. Özellikle kadın danışanlarının daha fazla olduğunu söyleyen Kara, “Türkiye’nin dört bir yanından başta kadınlar olmak üzere çok sayıda danışanım var. Hepsi ile ortak bir çalışma yürüyoruz. Her danışanımla özel olarak ilgileniyorum. İnsanlara faydalı olmak beni mutlu ediyor” İfadelerini kullandı.

Reklam Alanı

CPT Uğur Kara, sıkılaşma programının yanı sıra fitness eğitmenliği, ekipmansız vücut geliştirme ve spor sakatlıkları konusunda da eğitim veriyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!