Reklam Alanı
Reklam Alanı

(Ek bilgi ve görüntülerle) GÖKTEN ÇAMUR YAĞDI, OTOMOBİLİNİ GÖREN ŞAŞKINA DÖNDÜ 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hasan YILDIRIM-Özgür EREN – Murat SOLAK – Vedat BAYRAKTAR / İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL’da, Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı nedeniyle çamur yağdı. Sabah araçlarını çamurla kaplı olduğunu gören vatandaşlar, oto yıkamacılara akın etti. 
Şişli ve Eyüpsultan’da toz taşınımı nedeniyle gece saatlerinde çamur yağdı. Toz taşınımı nedeniyle özellikle araçların üzerleri çamurla kaplandı. Sabah uyandıklarında araçlarının çamurla kaplı olduğunu gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, oto yıkamacılara ve benzin istasyonlarındaki yıkama alanlarına akın etti.

“GENELDE BU AYLARDA HEP BÖYLE OLUYOR”
Bülent Yeşilyurt “Gece çok fena bir çamur yağdı. Genelde bu aylarda hep böyle oluyor. Ben gece çalışıyorum. Sabaha kadar çamur yağdı. Şimdi aracımı temizleyip eve gideceğim” diye konuştu.

“BİR DOĞA OLAYI”
Sabah işe gitmek için dışarı çıkan Fatih Uygunoğlu “Sabah işimiz gereği dışarı çıktık.  O yüzden aracımızı temizletiyoruz. Zaten İstanbul’da sık sık görülen bir olay. Bir doğa olayı” dedi.

“ARABAM KREM RENGİ OLMUŞ”
Otomobilini yıkamaya getiren Anıl Eker, “Sabah bir uyandık çamur yağmış bizde araba konusunda titiziz. Yasak var ama işi gitmeden arabayı yıkayıp öyle işe gideceğiz. Her yer çamur olmuş bakalım nasıl temizleyeceğiz. İlk defa arabamı böyle görüyorum. Araba normalde siyah bu krem rengi olmuş” dedi.  

“ARABANIN RENGİ KAYBOLMUŞ”
Zafer Doğan ise, “Sabah uyandık arabam komple çamur tanınmıyor. Yıkamaya getirdik feci bir olay yaşanmış gece. Arabanın rengi kaybolmuş diye arabayı yıkadık” diye konuştu. 

BAĞCILAR’DA OTO YIKAMACILAR DOLDU TAŞTI 
Bağcılarda aracını yıkatmaya gelen Fikret Eker, “Tabii bu aralar fazla yağmaya başladı. Kalktığımızda arabayı çamur içinde kalmış şekilde buluyoruz” dedi. Dünden bu yana aracını defalarca yıkamak zorunda kaldığını belirten Ferhan Bingül, “Dün başlayan çamur yüzünden aracımı iki üç kez yıkatmak zorunda kaldım” diye konuştu. Minibüs şoförlüğü yapan Bediha Avcı ise, “Yağmur değil çamur yağıyor. Ben de baktım iş yok, aracımı yıkatmaya geldim. ondan sonra temiz temiz çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————-
(EYÜPSULTAN)
-Toz kaplayan araçlardan görüntü
-Araçların yıkanması
-Röpler
-Genel ve detaylar
(ŞİŞLİ)
Oto yıkamacılardan görüntü
Araçlarını yıkatanlar
Araçlarını yıkatanlarla röp.
Araçların üzerindeki toz
Genel ve detaylar
(BAĞCILAR)
-Muhabir Anons (Ahmet YEŞİLMEN)
-Araç yıkama detaylar
-Araç sahipleri röportaj
-Genel ve Detaylar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!