Reklam Alanı
Reklam Alanı

Elma bahçesinde ayının saldırdığı kişi: Ayıyı tekmeleyerek uzaklaştırdım

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN’ın Kemah ilçesine bağlı Kerer köyünde, bahçeye elma toplamaya giden Abidin Karakaya (56), ayının saldırısına uğradı. Ayağından yaralanan Karakaya, “Boynuma doğru saldıran ayıyı tekmeleyerek uzaklaştırdım” dedi. Karakaya, hastanede tedaviye alındı.
Olay, akşam saatlerinde Kemah ilçesine bağlı Kerer köyünde meydana geldi. İddiaya göre, evinin önündeki bahçeden elma toplamak isteyen Abidin Karakaya, bir anda ayının saldırısına uğradı. Bacağından ve kolundan yaralanan Karakaya, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
‘AYIYI TEKMELEYEREK UZAKLAŞTIRDIM’
Ambulanstan indirilirken canını zor kurtardığını belirten Abidin Karakaya, “Elma almak için bahçeye girdim. Bir anda ayının saldırısına uğradım. Boynuma doğru saldıran ayıyı tekmeleyerek uzaklaştırdım. Meğerse ayı da bahçede elma yiyormuş. Beni görünce saldırdı” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!