Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Elmacı dede’ bahçesinin mahsullerini Mehmetçiğe elleriyle dağıttı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Behçet DALMAZ/VAN, (DHA)- DENİZLİ’de çiftçilik yapan ve ‘elmacı dede’ olarak bilinen Muhammet Yılmaz (71), bahçesinden topladığı ürünlerini Van’da terörle mücadeleyi başarıyla yürüten jandarma komando birliklerine ikram etti. 
‘Fırat Kalkanı’, ‘Zeytin Dalı’, ‘Barış Pınarı’, ‘Bahar Kalkanı’ harekatları ile ‘Kapan’, ‘Kıran’ ve ‘Pençe- Kaplan’ operasyonları bölgelerinde de güvenlik güçlerine elma ulaştıran Muhammet Yılmaz, Van’daki Mehmetçiği unutmadı. Askerlerin ‘elmacı dede’ dediği Yılmaz, daha önce Hakkari ve Şırnak’taki güvenlik güçlerine elma ulaştırırken, Van’a gelmeyi de ihmal etmedi. 
Denizli’nin Çivril ilçesinden 12 Mart’ta yola çıkan ‘elmacı dede’, 2,5 gün yol katederek, Van’a ulaştı. Terörle mücadeleyi başarıyla sürdüren Mehmetçiğin gönlünü fethetmek ve moral vermek amacıyla hareket eden Muhammet Yılmaz, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. ‘Elmacı dede’, Mehmetçiğe elleriyle bahçe elmasından ikram ederken, hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!