Reklam Alanı
Reklam Alanı

Eminönü’nde güreştiler, Silivri’ye çağırdılar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Rojda ALTINTAŞ – Feridun AÇIKGÖZ  / İstanbul (DHA) SİLİVRİ’de düzenlenecek festival için Eminönü’nde pehlivanların güreştiği tanıtım ile çağrı yapıldı.
Silivri’de 28-30 Ağustos tarihleri arasında  59. Yoğurt Festivali ile 16. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri düzenlenecek
Festivalin tanıtımı Eminönü Meydanı’nda yapıldı. Silivri’de yetişen karpuz, kavun, domates, bamya gibi ürünler kurulan stantta sergilendi. Ahenk Sanat Kulübü’nün folklor gösterisi ile başlayan etkinlikte iki pehlivan tarafından ise yağlı güreş yapıldı. Aysun Subaşı tarafından Silivri yoğurdunun tarifi ve lezzeti hakkında bilgi verildi.
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, festival programlarına tüm İstanbul’u davet etti.
Volkan Yılmaz, ” Yoğurdu tatmaya, domatesi tatmaya, karpuzu tatmaya davet ediyorum. Festivalimiz 3 gün sürecek ve 30  Ağustos’ta Zafer Bayramı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le rahmetle, minnetle, şükranla anarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Yenici Mehmet Pehlivan Güreşlerini Silivri Kavaklı Mahallesi’nde düzenleyeceğiz. Tüm güreş severleri tüm İstanbulluları da yine Kavaklı Mahallemize, Silivri’ye, Yenici Mehmet Pehlivan Güreşleri’ne davet ediyoruz.” dedi

(FOTOĞRAF)
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!