Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Enerji Yatırım Rehberi’ yenilendi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE’nin enerji sektörünü dünyayla buluşturan ‘Enerji Sektörü Yatırım Rehberleri’ yenilendi. Elektrik, doğal gaz ve maden sektörleri için ayrı ayrı hazırlanan rehber, enerjideki en cazip yatırımları, yerli ve yenilenebilir kaynakları ve Türkiye’yi dünyadan ayıran avantajları içeriyor. 
Türkiye, enerjide doğrudan yatırım için harekete geçti. Türkiye’nin enerji sektörünü dünyayla buluşturan ‘Enerji Sektörü Yatırım Rehberleri’ yenilendi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından ilk olarak 2018’de hazırlanan rehberler, enerji sektörünü küresel yatırımcılara tanıtıyor. İngilizce ve dijital olarak hazırlanan rehberler ile Türkiye’ye yatırımın avantajları ve enerji sektörüne dair en güncel bilgiler yatırımcıya sunuluyor. Böylece, Türkiye’nin enerjide sunduğu fırsatlar bir kez daha dünyaya anlatılıyor. Yatırım rehberleri, yatırımcıların Türkiye’ye olan ilgisini artırıyor. Türkiye’ye doğrudan yatırım için önemli bir bilgi kaynağı olacak olan rehbere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı web sitesinden ulaşılabiliyor.
Elektrik, doğal gaz ve maden sektörleri için ayrı ayrı hazırlanan rehber olarak enerjideki en cazip yatırımları, yerli ve yenilenebilir kaynakları ve Türkiye’yi dünyadan ayıran avantajları içeriyor. Karadeniz’de gerçekleştirilen doğal gaz keşfi, Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı projeleri, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi ve TürkAkım gibi uluslararası projeler ve maden teşviklerini içeren rehber, yatırımcılara Türkiye’ye yatırım için yol haritası sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!