Reklam Alanı
Reklam Alanı

“Engelsiz Çağrı Merkezi” hizmeti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – SEDAŞ, iletişimde engelleri kaldırmak amacıyla 10 Mayıs Engelliler Haftası’nda, işitme engelli bireyler için çağrı merkezinde işaret diliyle hizmet alabilme imkânı başlattığını duyurdu.

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’ de hizmet veren Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), ‘Engelsiz İletişim’ dönemini başlattığını duyurdu. Yapılan açıklamada, mart ayında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye’de işitme engelli vatandaş sayısının 179 bin 867 olduğu vurgulandı. İşitme engeli bulunan yurttaşların, kamusal hizmetlerden yararlanabilme olanaklarının artırılmasının da altı çizildi.

GÖRÜŞMELER GÖRÜNTÜLÜ YAPILACAK

“Engelsiz Çağrı Merkezi” hizmeti kapsamında, işitme engelli vatandaşlar SEDAŞ web sitesindeki “Engelsiz İletişim için tıklayın” ikonu üzerinden gerekli bilgileri doldurup çağrı merkezinde işaret dili bilen müşteri temsilcisine bağlanabilecekleri belirtildi. Görüntülü yapılacak görüşme sayesinde işitme engelli bireyler talep ve şikayetlerini işaret diliyle aktarabilecek ve çağrı merkezi hizmetlerinden yararlanabilecekler.

 

 

Reklam Alanı

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!