Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ersin sulama kanalında kayboldu, yakınları gözyaşı döktü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Can ÇELİK/ADANA, (DHA)- ADANA’da serinlemek için sulama kanalına giren Ersin Kara (27), akıntıya kapılarak kayboldu. Kara’yı arama çalışmaları için bölgeye su altı polis ekipleri sevk edilirken, yakınları çalışmaları gözyaşlarıyla takip etti.
Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Ege Bagatur Caddesi üzerindeki Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalında meydana geldi. Ailesiyle birlikte kanal kenarına oturmaya gelen Ersin Kara, sıcak havadan bunalınca serinlemek için suya girmek istedi. Aile bireylerinin uyarılarına aldırış etmeyen Kara, sulama kanalına atladı. Yüzmeye başlayan Kara, bir süre sonra akıntıya kapıldı. Çırpınan Kara, kanalın kenarına ulaşmak isterken gözden kayboldu. Kara’nın yakınları durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen ekipler, Kara’nın sulama kanalına girdiği yer hakkında bilgi aldı. Daha sonra kanala giren su altı kurtarma ekibinden polisler, Kara’yı bulmak için çalışma başlattı. Çalışma sırasında Kara’nın yakınları gözyaşları içinde feryat etti. Evli olduğu öğrenilen Ersin Kara’yı arama çalışmaları devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!