Reklam Alanı
Reklam Alanı

Erzurumlu offroadcıların kar eğlencesi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ERZURUM’da etkili olan kar yağışının ardından Ejder Offroad Kulübü üyeleri, özellikle kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için harekete geçti. Çalı ve ağaç diplerine yemleme yapan kulüp üyeleri, özel yapım araçları ile karda gösteri yaptı. Kulüp üyeleri arazi araçlarının arkasına bağladıkları kızaklara da çocukları bindirip, eğlenceli vakit geçirdi.

Ejder Offroad Kulübü üyeleri, kar yağışı sonrası yaban hayatının tehlikeye girmesi nedeniyle harekete geçti. Önce sokak hayvanlarını besleyen kulüp üyeleri, daha sonra araçlarıyla merkez Palandöken ilçesinin 2 bin 200 metre rakımına çıkarak, yaban hayvanları için yiyecek bıraktı. Yaklaşık 10 özel yapım araçla gelen grup üyeleri, yüksek kesimlere buğday ve ekmek bıraktı. Zorlu yolları aşan ekipler, zaman zaman kara da saplandı. Uzun uğraşlar sonucu yemleme çalışmasını tamamlayan offroadcılar, bu kez yaklaşık 1 metre karın bulunduğu arazide gösteri yaptı. Araçları ile aşmak istedikleri karlara saplanınca diğer araçlar tarafından çekilerek kurtarıldı.

Offroadcılar, araçların arkasına bağladıkları kızaklara çocukları ile birlikte binerek keyifli dakikalar yaşadı. Kulüp üyelerinden Siyami Yalçın, “Önce yaban hayatı yemleyip sevindirdik ardından bizler de karın keyfini yaşadık. Araçlarımızla karlı dağları aşarak gösteri yaptık ve sonrada arkasına bağladığımız kızaklara çocuklarımızla binerek eğlendik” diye konuştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Offroad kara saplanan aracın çekilmesi

-Araçların karda ilerlemesi

Reklam Alanı

-Offroadçıların konuşması

-Geziye katılan çocuklar

-Offroad arabalarının arkasına bağlanan kızakla gezi

Haber-Kamera:Turgay İPEK/ERZURUM, (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!