Reklam Alanı
Reklam Alanı

Erzurumspor’da Yılmaz Vural dönemi de sona erdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ERZURUM, (DHA) – BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor, Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra teknik direktör Yılmaz Vural’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Vural, mavi-beyazlıların bu sezon çalıştığı 5’inci teknik adamdı.
Süper Lig’in 40’ıncı haftasında evinde Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Yılmaz Vural dönemi sona erdi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik direktörümüz Yılmaz Vural ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hocamıza ve ekibine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz” denildi.
Yılmaz Vural’ın teknik direktörlüğünde 10 lig maçına çıkan Erzurumspor, 3 galibiyet, 2 beraberlik, 5 de mağlubiyet aldı.
TAKIM UĞUR BAYARSLAN’A EMANET
Yılmaz Vural, 2020-2021 sezonunda Mehmet Özdilek, Hüseyin Çimşir, Mesut Bakkal ve İsmail Kartal’ın ardından Erzurumspor’un 5’inci teknik direktörü olarak görev yaptı. Mavi-beyazlılarda ligin 41’inci haftasındaki Aytemiz Alanyaspor maçında yardımcı antrenör Uğur Bayarslan’ın görev yapması bekleniyor.
Bu arada Yılmaz Vural tarafından kadro dışı bırakılan futbolcular Ricardo Gomes ve Novikovas’la ilgili yönetimin yeni bir karar alabileceği öğrenildi.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!