Reklam Alanı
Reklam Alanı

Esenyurt’ta ambalaj fabrikasında yangın (Geniş haber)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Soner HASIRCIOĞLU-Ersan SAN-Erol DEĞİRMENCİ/İSTANBUL,(DHA) – ESENYURT’ta ambalaj üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Söndürme çalışmalarının sürdüğü yangın nedeniyle bir kişi dumandan etkilenirken, fabrikada bulunan bir köpek ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Yangın, saat 23.00 sıralarında Osman Gazi Mahallesi Genç Osman Caddesi’ndeki ambalaj fabrikasının fan motorunda çıktı. Alevler rüzgârın etkisiyle kısa sürede büyüyerek fabrikanın tamamını kapladı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 20 itfaiye ekibinin yangını söndürme çalışmaları devam ederken, yangında bir kişinin de dumandan etkilendiği öğrenildi. Dumandan etkilenen kişi, ambulansla hastaneye sevk edildi. Ayrıca fabrikada bulunan bir köpek de yangından, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
“İÇERDE YATARKEN YAKALANDIĞI SÖYLENİYOR”
Dumandan etkilenen kişinin yangına uyurken yakalandığını söyleyen Muharrem Demirkol, “İtfaiye ekiplerinin seslerine uyandım. Burası bizim bir ağabeyimizin çalıştığı fabrika. Bir kişinin içerde yatarken yakalandığı söyleniyor. Çalışma esnasında bir kişi yatıyormuş. Durumu belli değil, bilinmiyor” dedi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!