Reklam Alanı
Reklam Alanı

Esenyurt’ta apartmanının yandığını gözyaşları ile izledi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL, (DHA) – ESENYURT’ta 2 katlı bir apartmanın çatısında çıkıp, yanındaki apartmanlara da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin çalışması ile söndürüldü. Yaşadığı evin yandığını görünce fenalaşarak ambulansa götürülen Erdoğan Candar’a, gözyaşı döken kızı “Cana geleceğine mala gelsin. Ne olur baba” diyerek seslendi.
Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi 2006. Sokak’ta bulunan 2 katlı bir apartmanın çatısında, saat 15.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede yan binalara da sıçrarken, ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldıktan sonra söndürdü. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, 2 apartmanda hasar oluştu.

FENALAŞAN BABASINI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Kardeşleri ile beraber yaşadığı apartmanın yandığını gören Erdoğan Candar, gözyaşlarına boğuldu. Ailesinin sakinleştirmeye çalıştığı adam bir süre sonra fenalaştı. Olay yerindeki sağlık ekiplerinin sedye ile ambulansa taşıdığı Candar, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Candar’ın sedye ile taşındığını gören kızı ise gözyaşı dökerek babasına, “Cana geleceğine mala gelsin baba ne olur” diyerek seslendi.

“HER İKİ BİNA DA AYNI ŞEKİLDE YANDI”
Erdoğan Candar’ın kardeşi Erdal Candar “Bundan önce de yan binamızda yangın çıktı. Göründüğü gibi yine her iki bina da aynı şekilde yandı. Can kaybı yok çok şükür. Mal kaybı da görüyorsunuz” dedi.
(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!