Reklam Alanı
Reklam Alanı

Esenyurt’ta manavdan aldıkları kasalarla tekel bayinden böyle hırsızlık yaptılar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Veysel TİMDU – Erol DEĞİRMENCİ – Şahin BOZKURT / İSTANBUL, (DHA)-ESENYURT’ta manavdan sebze ve meyve kasalarını alan şüpheliler, yan taraftaki tekel bayiden sigara ve alkollü içecek çaldı. Yaşanan hırsızlık anları, dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 28 Ocak Perşembe Günü sabah 07.30 sıralarında Esenyurt Haramidere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahte plaka takılı hafif ticari araçla tekel bayine gelen kar maskeli 5 şüpheli, iş yerinin kepengini kırdı. Daha sonra yan taraftaki manavdan sebze ve meyve kasalarını alan şüpheliler, dükkana girip sigara ve alkollü içecekleri kasalarla araca taşırken, bir miktar nakit para ile cep telefonunu da çaldı. Görüntülendiklerini fark eden şüpheliler, iş yerine ait güvenlik kamerasını da kırdı. Sabah dükkanına geldiğinde kepengin kırık olduğunu fark eden Engin Fidan, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi ve güvenlik kamerası çalışmasının ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

YAŞANAN HIRSIZLIK ANLARI GÜVENLİ KAMERASINA YANSIDI
Hırsızlık anları ise tekel bayine ait güvenli kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerine, hırsızların aracı yanaştırması, kasalarla içeri girmesi ve içerideki rafları boşalttığı anlar yer aldı.

“YARIM SAAT İÇİNDE BUNLARI TOPLUYORLAR”
Yarım saat içinde yaşanan hırsızlığı anlatan tekel bayinin işletmecisi Engin Fidan, “Kepengimi yan taraftan patlatıyorlar. 5 kişiler, 4’ü iniyor. İçeri giriyor, bütün sigara rafımı boşaltıyor, bütün ağır alkollerimi boşaltıyor. Yarım saat içinde bunları topluyorlar. Yanda komşunun kasalarını alıyorlar. Sigara ve alkolleri dolduruyorlar. Hepsini arabalarına boşaltıp, kameramı kırıyorlar. Kasada 10 bin lira param vardı, onu da alıp gidiyorlar. Plakalarını da sordurduk sahte çıktı. Tahmini 350 ile 400 bin lira civarında bir kaybımız var” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!