Reklam Alanı
Reklam Alanı

Eskişehir’de 242 kilo kaçak et ve binlerce sahte dezenfektan ele geçirildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR’de bir depoya jandarma tarafından yapılan baskında, sağlıksız koşullarda kesilmiş 242 kilo et ile sahte el dezenfektanları ve sprey ele geçirildi. Depo sahibi 2 kişi gözaltına alındı.
Eskişehir Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tepebaşı ilçesine bağlı Koyunlar Mahallesi’nde C.B. ve H.Ü.’ye ait depoda, çok miktarda sahte el dezenfektanı ve hayvansal ürün bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. JASAT Dedektif Timleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ve Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerince bugün depoya baskın düzenlendi. Depo ve eklentilerinde yapılan aramalarda, kaçak kesilip, sağlıksız koşullarda tutulan 242 kilo et,  186 bin 400 tek kullanımlık sahte el dezenfektanı, 331 çocuk el dezenfektan jeli, 12 antiseptik temizleme spreyi ele geçirildi. Depo sahipleri C.B. ve H.Ü. gözaltına alındı. İnsan sağlığına zararlı olduğu tespit edilen etler ile dezenfektanlar imha edilmek üzere Eskişehir İl Tarım Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi’ne teslim edilirken, depo ise mühürlendi.
Soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!