Reklam Alanı
Reklam Alanı

Eskişehir’de 600 litre etil alkol ele geçirildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR’de polis ekiplerince baskın yapılan depoda sahte içki yapımında kullanılan 600 litre etil alkol ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir depoda sahte içki yapımında kullanılan etil alkol satıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Adresi belirlenen depoya baskın yapan ekipler, şişelere doldurulmuş halde 600 litre etil alkol ele geçirdi. 2 şüpheli gözaltına alındı. 
EMNİYETTEN ‘SAHTE İÇKİYE DİKKAT’ AÇIKLAMASI
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ele geçirilen etil alkolün sahte içki yapımının yanı sıra çok çeşitli alanlarda kullanıldığı ifade edilerek, vatandaşların dikkatli olması istendi. Açıklamada şöyle denildi:
“Nerede ve hangi koşullarda üretildiği belli olmayan kaçak alkol tüketimi bazı vatandaşlarımızın hayatlarını kaybetmelerine, bazı vatandaşlarımızın da görme kaybı ile birlikte diğer organlarına zarar vererek kalıcı sağlık sorunları yaşamasına neden olabilmektedir. Merdiven altı üretimler, insan yaşamını tehdit ettiği gibi haksız kazanca ve vergi kaybına sebebiyet vermektedir. Yapılan operasyonlarla haksız kazancın engellenmesi ve halk sağlığının korunması hedeflenmektedir. KOM Şube Müdürlüğü’müzce kaçakçılık suçunu önlemeye yönelik mücadelemiz, vatandaşlarımızın ihbarları ve teşkilatımıza yardımcı olmaları sayesinde azim ve kararlılıkla devam edecektir.”

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!