Reklam Alanı
Reklam Alanı

Evde çıkan yangında kalp hastası adamın yapay kalp destek cihazı yandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BURSA’da dar sokaklar ve yoğun kar yağışı nedeniyle itfaiye ekiplerinin ulaşmakta zorluk çektiği 3 katlı binadaki yangın, ekiplerin bir saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Yangında  yapay kalbinin bağlı olduğu  destek cihazı yanan  kalp hastası ev sahibi Sadık Şen, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Mollafenari Mahallesi Doğa Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binanın en üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden mahalleli, itfaiyeye haber verdi. Yangına müdahale etmek üzere bölgeye gelen itfaiye ekipleri, sokakların dar olması ve yoğun kar yağışı nedeniyle yanan binaya ulaşmakta güçlük çekti. Bölgeye ulaşmaya çalışan itfaiye ekipleri, Osmangazi Belediyesi’ne ait ekiplerin yolu açmasıyla yanan binaya ulaştı. Çevredeki binalara sıçrama tehlikesi olan alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 1 saatte söndürüldü. Takılı olan yapay kalbinin çalışması için gerekli olan cihazı yanan ev sahibi Sadık Şen, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

“2 SAAT İÇİNDE CİHAZLARI ALAMAZSAK EŞİM ÖLÜR”

Kocasının yapay kalp cihazının yandığını belirten Fatma Şen, “Ben aşağı inmiştim, o sırada yangın çıkmış. Evde oğlum ve eşim vardı. Eşim yapay kalple yaşıyor. Evde cihazları vardı, Cihazlar içeride yandı, ne olacak şimdi? Şu evin haline bak yazık günah” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Yangından görüntüler
-İtfaiye ekiplerinden görüntüler
-Belediye aracının  yol açması
-Evi yanan Fatma Şen röportaj
-Detaylar

Haber: Semih ŞAHİN-Kamera: Mehmet İNAN/BURSA, (DHA
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!