Reklam Alanı
Reklam Alanı

Eyüp Gözgeç: 2022 Üst Minikler Avrupa Şampiyonası’nı Erzurum’da düzenleyeceğiz

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Nesrin AYDIN YALDIZ/ANKARA,(DHA) – Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, federasyonun faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gözgeç, Aralık ayında İstanbul’da Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası’nı, 2022 yılında Erzurum’da Üst Minikler Avrupa Şampiyonası’nı düzenleyeceklerini açıkladı.
Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, başkan vekili Hasan Kartal ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda gümüş madalya kazanan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, TSYD Ankara Şubesi’nde basınla bir araya geldi. Eyüp Gözgeç, “İstanbul’da aralık ayında Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası’nı düzenleyeceğiz. Aynı zamanda AIBA’nın da kongresi şampiyonadan sonra İstanbul’da olacak. 2022 Üst Minikler Avrupa Şampiyonası, Erzurum’da gelecek yıl Ağustos ayında yapılacak” dedi. 
ANKARA’DA KAMP MERKEZİ VE FEDERASYON BİNASI İNŞAA EDİLECEK 
Başkan Eyüp Gözgeç, Ankara’da Eryaman’da bir arsaları olduğunu belirterek, “Buraya da kamp merkezimizi ve federasyon binamızı yapacağız. Kastamonu Kadı Dağ’ında bir kamp merkezimiz var. Çok iyi bir merkez ama daha iyilerini de hak ediyoruz. Bakanımız bu projemizi destekliyor. Yeni binamızın altında mağazalar olacak. Buralardan da kira geliri elde edeceğiz. Spor salonumuz, fitness, sauna ve yüzme havuzumuz olacak. Konferans salonumuz da mevcut olacak. Federasyonumuzun binasını da oraya taşıyacağız. Uygulama projesinin ihalesi bitti. Zemin etütlerine başlandı” ifadelerini kullandı. 
BUSE NAZ ÇAKIROĞLU: ÖNCELERİ DAHA FAZLA EŞİTSİZLİK YAŞIYORDUK
Olimpiyat ikincisi Buse Naz Çakıroğlu, önceki zamanlarda çok zorluklar yaşadıklarını belirterek, “Önceleri daha fazla eşitsizlik yaşıyorduk. Boks, Türkiye’de erkek branşı olarak gözüktüğü için daha fazla zorluk yaşadık. Genç bir takımız. Büyüklerde müsabakaya başladığımızda fazla başarı elde edemedik. Az da olsa bu durum bir kesimi mutlu etti. Bize karşıt bir düşüncedeydiler. 2016 Rio’dan sonra bu algıyı kırmaya başladık, Tokyo’da da zirvesi oldu. Karşıt olanlardan ‘Siz bu sporu daha iyi yapıyorsunuz’ cümlelerini duymaya başladık” diye konuştu.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Eyüp Gözgeç’in açıklamaları
-Buse Naz Çakıroğlu’nun açıklamaları
-Detaylar
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!