Reklam Alanı
Reklam Alanı

EYÜPSULTAN’DA YANGIN; İÇERİDE KALAN HAYVANLARINI GÖZYAŞLARI İÇİNDE BEKLEDİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Alper KORKMAZ-Zeki GÜNAL/ İSTANBUL, (DHA) EYÜPSULTAN’da 2 katlı binanın alt katında yangın çıktı. 2 kişinin dumandan etkilendiği yangında üst katta oturan bir kadın içeride kalan hayvanlarının binadan çıkarılmasını gözyaşları içinde bekledi.
Alibeyköy Mahallesi, Teksen Sokak’ta bulunan iki katlı binanın alt katında saat 09.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın büyüyerek tüm odayı sardı. Bu sırada aralarında bebeklerin de olduğu bina sakinleri kendi imkanlarıyla dışarı çıktı. Yükselen alevleri gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.  Çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenenler sağlık ekiplerince ambulanslara alınarak tedavi altına alındı. Binadan çıkan bir bebekte yine kontrol amaçlı ambulansa götürüldü.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE BEKLEDİ
Bu sırada binanın üst katında oturan ve hayvanlarını dışarı çıkaramayan bir kadın büyük korku yaşadı. Bina sakini kadın gözyaşları içinde kedi ve köpeklerinin dışarı çıkarılmasını bekledi. Kadını komşuları sakinleştirmeye çalıştı. 2 kedi itfaiye ekiplerince dışarı çıkarılırken, bir kedi ve bir köpekte vatandaşlar tarafından binadan çıkarıldı. Köpeğini gören kadın büyük sevinç yaşadı.  Gözyaşları içinde  hayvanlarını bekleyen kadın ” Hangileri çıktı bilmiyorum.  Köpeğim var kedilerim de var. Yangın alt kattan çıktı. Yaralanan var mı aşağıda kim var kim yok hiç haberim yok” diye konuştu. Çıkan yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı.

Görüntü dökümü
————–
Alevlerden cep telefonu görüntüsü
Dumandan etkilenenlerden görüntü
İtfaiye ekiplerinden görüntü
Binadan görüntü
Kedi ve köpeğin çıkarılışı
Yükselen dumanlardan görüntü
Vatandaşlardan görüntü
Hayvanlarını bekleyen kadınla röportaj
Bebeğin ambulansa götürülüşü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!