Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fatih Özgökçen: Seyir zevki yüksek futbol oynayacağımızı söylemiştik

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hasan DÖNMEZ – Salih BÜYÜKSAMANCI / KONYA (DHA) – Fenerbahçe’nin deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Fatih Özgökçen, “Biz ligin başından itibaren Konyaspor’un seyir zevki yüksek futbol oynayacağını belirtmiştik. Geriye dönüp baktığımızda taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan bir Konyaspor Futbol Takımı vardı. Bugün de bunu devam ettirmek istiyorduk. Geçen hafta bir seri başlatma arzumuz vardı. Bugün Fenerbahçe gibi güçlü bir rakibi sahamızda yenmek, bizi son derece mutlu etti. İnşallah futbolumuzun üzerine, daha güzel futbol koymak amacıyla mücadelemize devam edeceğiz. Ben Fenerbahçe’ye de başarılar diliyorum. Konyaspor, futbol olarak daha iyi yerlere gelecektir. Maç maç baktığımız zaman Konyaspor gerçekten kaliteli futbol oynuyor. Biz mütevazı bir takımız. Böyle bir takımın gerekliliklerini yerine getiriyoruz. Bu noktada iyi futbol, iyi skoru getirirse tabii ki yukarılarda yer almayı isteriz” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Fatih Özgökçen’in açıklamaları

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!