Reklam Alanı
Reklam Alanı

FATİH’TE CEP TELEFONU ÇALAN ŞÜPHELİYİ GECE BEKÇİLERİ YAKALADI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ersan SAN / İSTANBUL , (DHA) – FATİH’te müşteri gibi girdiği dönerciden şarja takılı cep telefonunu alıp kaçan şüpheli gece bekçileri tarafından yakalandı. Hırsızlık olayı, 4 Mayıs Salı gecesi, saat 23.50 sıralarında Katip Kasım Mahallesi’ndeki bir dönercide yaşandı. İş yeri sahibi, şarja takıp tezgahın üzerine bıraktığı cep telefonunu göremeyince, devriye gezen bekçilere bildirdi. İş yerinin güvenlik kamerasını inceleyen bekçiler, cep telefonunun çalındığını belirledi. Kısa sürede şüphelinin Erkan Yaşar olduğunu tespit etti. Bölgede araştırma başlatan bekçiler, şüpheliyi ara sokakta yürürken yakaladı. Genel Bilgi Taraması’nda (GBT) daha önceden de çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı saptanan şüpheli ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından Erkan Yaşar, adliyeye sevk edildi.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Yaşanan hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntüde, şüphelinin iş yeri sahibinin paketinden sigara ve şarj aletine takılı olan cep telefonunu alıp, cebine koyduğu  görülüyor.

Görüntü dökümü:
———————
Güvenlik Kamerası
-Hırsızlık anı
Polis kamerası
-Şüphelinin karakoldan çıkarılışı

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!