Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fenerbahçe – GZT Giresunspor maçından notlar 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

– Pereira 4 değişiklik yaptı
– Sarı lacivertlilerde 6 eksik
– Mert Hakan ilk kez 11’de 
– Giresunspor’da tek eksik
– Traore 11’de yer aldı
– Sakatlanan Sankhare kadroda yok 

Mustafa AKIN / İSTANBUL (DHA) – Süper Lig’in 6’ncı haftasında Fenerbahçe, GZT Giresunspor ile mücadele etti. Ülker Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayan maçta hakem Cüneyt Çakır düdük çaldı. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlendi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, geçtiğimiz hafta oynanan Başakşehir maçının kadrosuna göre 4 değişiklik yaptı. Pereira; Meyer’in yerine Mert Hakan’a, Muhammed’in yerine Mesut’a, Berisha’nın yerine Valencia’ya, Pelkas’ın yerine Rossi’ye görev verdi.
Fenerbahçe, GZT Giresunspor maçına şu 11’le çıktı: Altay, Serdar Aziz, Minjae Kim, Szalai, Osayi Samuel, Luiz Gustavo, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Rossi, Mesut Özil, Valencia
SARI LACİVERTLİLERDE 6 EKSİK
Fenerbahçe, Giresunspor maçına 6 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı lacivertli ekipte İrfan Can, Nazım, Tisserand ve Sosa sakatlıları sebebiyle forma giyemedi. Bu isimlerin yanı sıra sakatlıkları sona eren ve çalışmalara başlayan Zajc ile Serdar Dursun kadroya dahil edilmedi.
MERT HAKAN İLK KEZ 11’DE
Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş, GZT Giresunspor maçıyla ilk kez 11’de yer aldı. Ligde daha önce Adana Demirspor ve Antalyaspor maçlarında sakatlığı sebebiyle kadroda yer almayan Mert Hakan’a Sivasspor mücadelesinde ise teknik direktör Vitor Pereira tarafından şans verilmemişti. Altay ve Medipol Başakşehir mücadelelerinde ise oyuna sonradan dahil olan Mert Hakan, Avrupa’da ise Eintracht Frankfurt’a karşı ilk 11’de yer almıştı.  
GİRESUNSPOR’DA TEK EKSİK
GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçe maçına tek oyuncusundan yoksun çıktı. Giresun temsilcisinde antrenmanda sakatlanan Younousse Sankhare kadroda yer alamadı. Öte yandan sakatlığı sona eren Traore ise ilk 11’de yer aldı.
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçe maçına şu 11’le çıktı: “Onurcan Piri- Zeki Yavru, Diarra, Perez, Aziz Behich, Traore, Flavio, Pelupessy, Serginho, Diabate, Balde” 

(FOTOĞRAFLI) 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!