Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fenerbahçe’de kaleci krizi! İşte kaleyi koruyacak 18’lik isim

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Süper Lig’in 12. haftasında oynanan Fenerbahçe – Kayserispor maçı 2-2’lik beraberlikle sonuçlanırken, sarı lacivertlilere maç sonrası Berke Özer’den kötü haber geldi. Altay’ın sakatlığının uzun süreli olması sonrası Fenerbahçe’de kaleyi koruyacak isim merak konusu oldu

KADRODAN ÇIKARILDI

Fenerbahçe’nin genç eldiveni sakatlığı nedeniyle Ümit Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı. Ümit Milli Takımı resmi Twitter hesabından konuya ilişkin şu açıklama yapıldı: Ümit Milli Takımı’mızda forma giyen Berke Özer, kulübü tarafından gönderilen raporda tedavi sürecinde bir süre yatak istirahati gerektirebilecek “bel ağrısı” nedeniyle Ümit Milli Takımı’mızın Belçika ve Danimarka maçlarının aday kadrosundan çıkarıldı.

ALTAY BAYINDIR AMELİYAT OLDU

Öte yandan Fenerbahçe’nin deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’a 2-1 mağlup olduğu maçta omzundan sakatlanan Altay Bayındır, operasyon geçirdi. Tedavisine başlanan milli kaleci son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

‘AS’ KALECİ KALMADI

Reklam Alanı

Sarı lacivertlilerde Altay Bayındır, yaşadığı sakatlık sonrası bıçak altına yatmış ve ilk yarıyı kapatmıştı. Berke Özer’in de sakatlığı sonrası sarı lacivertlilerde ‘as takım kalecisi’ kalmadı.

2 OPSİYON VAR

Öte yandan Fenerbahçe’de olası kaleci pozisyonu için 2 isi bulunuyor. 2003 doğumlu 18 yaşındaki Ertuğrul Çetin ve yine 2003 doğumlu Bartu Kulbilge.

BARTU KULBİLGE KİMDİR?

Bartu Kulbilge Fenerbahçe’nin 100. yıl şampiyonluğunda sarı lacivertlilerin kalesini koruyan Serdar Kulbilge’nin oğlu.

KISA SÜREDE DİKKAT ÇEKTİ

Kalecilik eğitimine 6 yaşındayken başlayan, 18 yaşındaki eldiven yan toplardaki başarısıyla ve soğuk kanlı kaleciliğiyle kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

ALTAY 2.5-3 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Altay’ın 6-10 hafta sonra takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Milli kalecinin 2.5-3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

ALTAY BAYINDIR NE SÖYLEDİ?

“Cuma günü Konya maçı için yola çıkarken, en büyük motivasyonum, takımıma, arkadaşlarıma daha fazla katkı vermek; daima arkamda dimdik duran camiamı mutlu etmekti. Maalesef olmadı. Cumartesi günü Konya’da saha içinde sakatlıktan bağımsız olarak hissettiklerim, bugün hala canımı acıtıyor. Üzgünüm, gerçekten kalbimin en derininden üzgünüm. Takımımdan böylesi önemli bir dönemde ayrı kalmak, mutluluğu da mutsuzluğu da paylaşamamak çok büyük bir yalnızlık.

YAKINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE

Ameliyatı yapan doktorumuz, başarılı bir ameliyat geçirdiğimi söyledi. İnanıyorum, öngörülenlerden daha hızlı ve çok daha güçlü döneceğim takımıma. Bu süreçte, güzel dileklerini, dualarını esirgemeyen ve beni bir saniye olsun yalnız bırakmayan Büyük Fenerbahçe Ailem başta olmak üzere, tüm sporseverlere içten ilgi ve destekleri için teşekkür ederim. Yakında yeniden görüşmek üzere…”

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

    • Futbol

    0
    mutlu
    Mutlu
    0
    _zg_n
    Üzgün
    0
    sinirli
    Sinirli
    0
    _a_rm_
    Şaşırmış
    0
    vir_sl_
    Virüslü
    Reklam Alanı

    Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

    Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Reklam
    Reklam
    Uygulamayı Yükle

    Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.