Reklam Alanı
Reklam Alanı

FUGO Yer Hizmetleri ve Maltepe Üniversitesi’nden iş birliği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – 2021’in başlarında hizmete giren FUGO Yer Hizmetleri,  eğitim hizmetlerinde tercihini Maltepe Üniversitesi’nden yana kullandı. Üniversitenin akademisyenler, şirketi güvenli ve tehlikeler maddeler alanında eğitim verdi.

FUGO Yer Hizmetleri, Güvenlik ve Tehlikeli Maddeler alanlarındaki eğitimlerini, Maltepe Üniversitesi iş birliğiyle ve MYO Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programının uluslararası ve ulusal otoriteler tarafından yetkilendirilmiş eğitmenlerinden aldı. Maltepe Üniversitesi ile 2020’nin temmuz atında eğitim sözleşmesini imzalayan şirket, personeli için 19 farklı konuda 496 sertifika eğitimi alarak hizmet öncesi hazırlıklarını tamamladı. 

Üniversite tarafından yapılan açıklamada, “MYO Sivil Hava Ulaştırma Programı verdiği eğitim ve hizmetlerle sivil havacılık sektörünün zirve firmalarının aranan markası olduk. Havacılık sektöründe üst düzey deneyimli akademisyenlerimiz ve olanaklarımızla havacılık yer hizmetleri alanında Türkiye’nin en nitelikli markalarından biri olma yolculuğunu sürdürüyoruz” denildi.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!