Reklam Alanı
Reklam Alanı

Galatasaray – Göztepe maçından notlar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

– Fatih Terim 6 ismi değiştirdi
– Göztepe’de değişiklik yok
– Ampute Futbol Milli Takımı’na plaket
– Stefan Kuntz ve Kenan Koçak, Türk Telekom Stadyumu’nda 

Ata SELÇUK / İSTANBUL (DHA) – Süper Lig’de 7’nci hafta karşılaşmasında Galatasaray, kendi sahasında Göztepe’yi konuk etti. Türk Telekom Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayan müsabakada hakem Ali Şansalan düdük çaldı. Şansalan’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Hakan Yemişken üstlendi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının ligin 6’ncı haftasında oynadığı Yukatel Kayserispor maçının ilk 11’ine göre 6 değişikliğe gitti. Taylan Antalyalı’yı dinlendirmek adına kadroya almayan deneyimli teknik adam, Alpaslan Öztürk, Mustafa Muhammed, Assunçao, Oğulcan Çağlayan ve Emre Kılınç’ı ise yedek kulübesine çekti. Bu oyuncuların yerine ise Luyindama, Berkan Kutlu, Cicaldau, Morutan, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu ilk 11’de görev yaptı.
Galatasaray sahaya; “Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Berkan Kutlu, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu” ilk 11’i ile çıktı.
Sarı kırmızılı takımda tedavileri süren Boey, Arda Turan, Barış Alper Yılmaz kadroda yer almadı.
GÖZTEPE’DE DEĞİŞİKLİK YOK
Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, takımının ligin 6’ncı haftasında oynadığı Atakaş Hatayspor maçının ilk 11’inde değişikliğe gitmedi. Göztepe, Galatasaray karşısında sahada; “İrfan Can Eğribayat, Kerem Alıcı, Arslanagic, Angel, Berkan Emir, Nwobodo, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, Lourency, Ndiaye” ilk 11’i ile yer aldı.
AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI’NA PLAKET
Polonya’da düzenlenen Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası’nda üst üste 2’nci kez şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı’na Galatasaray – Göztepe karşılaşması öncesi plaket takdim edildi. Galatasaray İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp, maç öncesi Ampute Futbol Milli Takımı’na plaket takdim ederken, sarı kırmızılı taraftarlar, Ampute Futbol Milli Takımı oyuncuları ve teknik heyeti lehine tezahüratlarda bulundu.
STEFAN KUNTZ VE KENAN KOÇAK, TÜRK TELEKOM STADYUMU’NDA
A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz ve yardımcısı Kenan Koçak, Medipol Başakşehir – Çaykur Rizespor maçını izledikten sonra Galatasaray – Göztepe maçını izlemek için Türk Telekom Stadyumu’na geldi. İkili, müsabakayı tribünden takip etti. 
(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!