Reklam Alanı
Reklam Alanı

Galatasaray’da tek hedef 3 puan

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serhan TÜRK – İSTANBUL / DHA – 

Beşiktaş mağlubiyetiyle yara alan Galatasaray, hem yara sarmak hem de zirveyle puan farkının açılmasına izin vermemek adına galibiyete kilitlendi.
Galatasaray, Süper Lig’in 11’inci haftasında yarın NEF Stadyumu’nda Gaziantep Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. Beşiktaş derbisini kaybeden sarı-kırmızılılar 17 puanda kalırken, Gaziantep temsilcisini mağlup edip puanını 20’ye yükseltmeyi hedefliyor. Yaşar Kemal Uğurlu’nun yöneteceği karşılaşma saat 19:00’da başlayacak. 
Avrupa ve ligde sıkı bir periyoda girecek olan sarı-kırmızılılarda bu hafta önemli çalışmalar yapıldı ve teknik heyet tespit ettiği eksikler üzerinde durdu. Daha hızlı bir geçiş oyunu ve daha sert set oyununun provaları yapılırken, teknik direktör Fatih Terim, alternatif oyuncular üzerinde de durdu. Forma rekabetini artırmak isteyen tecrübeli teknik adamın, ilk 11’de dokunuşlar yapması bekleniyor.
MUSLERA YENİDEN GÜVEN TAZELEMEK İSTİYOR
Beşiktaş maçında yediği ilk gol sebebiyle eleştirilerin hedefinde olan Fernando Muslera, güven tazelemek istiyor. 2011 yılından bu yana sarı-kırmızılı kulüpte olan Uruguaylı file bekçisi, taraftara yeniden gerçek Muslera’yı göstermeyi hedefliyor.
GOLCÜLER ARASINDA REKABET
Galatasaray’da golcüler bir türlü istikrar yakalayamazken, Mostafa Mohamed, Mbaye Diagne ve Halil Dervişoğlu arasında büyük tatlı bir rekabet var. Ancak Terim, artık net olarak 9 numarasını belirlemek istiyor. 
Sarı-kırmızılıların muhtemel 11’i şöyle;
“Muslera – Yedlin, Nelsson, Marcao, Ömer (Aanholt) – Taylan, Berkan – Morutan, Cicaldau, Kerem – Halil”

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!