Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gaziosmanpaşa’daki parkta iki aile arasında silahlı kavga: 4 yaralı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Vedat BAYRAKTAR – Emin YEŞİL/İSTANBUL,(DHA) GAZİOSMANPAŞA’da iki aile üyeleri arasında parkta çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Olay dün gece saatlerinde Karadeniz Mahallesi’ndeki parkta yaşandı. Aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile üyeleri parkta buluştu. Aile üyeleri arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavi altında olan 4 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayda çok sayıda kişi gözaltına alınırken kaçan bir şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Mahalle sakini Murat Ergün, “İşten geldiğimde silah sesi geldi. İki grup arasında olmuş. 4 yaralı var dediler. Polis geldi inceleme yaptılar. Silah sesleri duydum.” dedi.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!