Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gemlik’te kadınlar Gülderen Yeşildağ için yürüdü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kazım BULUT/GEMLİK (Bursa), (DHA)- BURSA’nın Gemlik ilçesinde anne ve babasına kötü davrandığını iddia ettiği kardeşi Hasan Ali Yeşildağ’ı (30), pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Gülderen Yeşildağ (40), 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bursa Bölge Adliyesi 1. Ceza Dairesi’nce onanan cezaya tepki gösteren kadın platformu üyeleri, Gülderen Yeşildağ’a destek olmak için yürüyüş düzenledi.
Kaymakamlıktan alınan izin sonrası, Gemlik, Avcı Çay Bahçesi önünden toplanan kadın platformu üyeleri, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kadar yürüdü. ‘Gülderen için beraat istiyoruz’ sloganları atılıp, ‘Gülderen Sen Yalnız Değilsin!!!’, ‘Hepimiz Güldereniz’, ‘Öz Savunma Haktır!!!!’ pankartlarının açıldığı destek yürüyüşüne, Gülderen Yeşildağ’ın arkadaşları da katıldı. Yaptıkları konuşmalarda, Gülderen Yeşildağ’a verilen cezayı ağır bulun kadın konuşmacılar, “Şimdi ise gözümüz umudumuz Yargıtay’da. Ancak en önemlisi de Gülderen’in sesini duyurmasında” diye konuştular. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüş, olaysız sona erdi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!