Reklam Alanı
Reklam Alanı

 (geniş haber) Cumhurbaşkanı Erdoğan’a evinin önünde doğum günü sürprizi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gülseli KENARLI – Harun UYANIK – İSTANBUL DHA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 67. yaş günü dolayısıyla vatandaşlar evinin önünde doğum günü sürprizi yaptı.
Cuma gitmek üzere Üsküdar Kısıklı’daki konutundan çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, makam aracını, konutunun yakında bulunan pastanenin önünde, kendisini pasta ve çikolatayla bekleyen vatandaşları görünce durdurdu.
Pastanenin sahibi Köksal Kantarcı ve çalışanları hazırladıkları pastayla Erdoğan’ı karşılayarak, “Nice seneleriniz olsun, Allah size uzun ömürler versin” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da “Hep birlikte nice yıllara inşallah. Ülkemizi ileri seviyelere tırmandırarak o günleri hep birlikte yaşamayı Allah bizlere nasip eder inşallah” dedi. 
Basın mensuplarının da doğum gününü kutladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabb’im inşallah sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde daha nice yıllar ülkemize, milletimize hizmet etmeyi bizlere nasip etsin. Hep birlikte… Çok teşekkür ediyorum. Bugün aynı zamanda Selimiye Camii’nin yanındaki mevcut hamamı Üsküdar Belediyemiz, aynen Üsküdar sahildeki Nevmekan gibi gençlerin gelip ders çalışacağı, oturacağı ve oradan inşallah hayatı yeniden şekillendireceği bir mekan haline dönüştürdüler. Bugün hem onun açılışını yapacağız hem cumayı da Büyük Selimiye Camii’nde kılacağız” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından kestiği pastanın basın mensuplarına da ikram edilmesini istedi ve çikolata ikramında  bulundu. Erdoğan buradan cuma namazını kılmak üzere Üsküdar’daki Büyük Selimiye Camii’ne geçti.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!