Reklam Alanı
Reklam Alanı

Görevi başında öldürülen doktor Ersin Arslan anıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa KANLI-Ahmet ATMACA/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP’te 9 yıl önce görevi başındayken hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülen doktor Ersin Arslan, adını taşıyan hastanede meslektaşları tarafından anıldı.
Gaziantep’te 17 Nisan 2012 tarihinde hasta yakını tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren doktor Ersin Arsan için kendi adını taşıyan hastanede ölümünün 9’uncu yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törene Başhekim Prof. Dr. Serdar Türkmen ve sağlık çalışanları katıldı. Sağlıkta şiddet olayların bir daha yaşanmamasını istediklerini ifade eden Prof. Dr. Türkmen, “Sağlıkta şiddet kurbanı meslektaşlarıma rahmet diliyorum. Doktor Ersin Arslan’ı kaybetmenin üzüntüsü yaşamaya devam ediyoruz. Onu ölüm yıl dönümünde anıyoruz. Yine son dönemde Covid-19 dolayısıyla hayatını kaybeden meslektaşlarımıza rahmet diliyorum. Bir daha böyle olaylar hiç yaşanmamasını istiyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!