Reklam Alanı
Reklam Alanı

Görme engelli Ziya’yı YKS’ye polisler götürdü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Can ÇELİK/ADANA, (DHA)- ADANA’da yüzde 95 görme engelli Ziya Erdem (32) geçen yıl taksi ile Açıköğretim sınavına giderken trafik kazası geçirip sınava yetişemeyince, bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girmek için yardım istediği polisler tarafından sınav merkezine götürüldü.
Seyhan ilçesindeki Gazipaşa Mahallesi’nde oturan evli ve 1 çocuk babası görme engelli Ziya Erdem, İl Emniyet Müdürlüğü’nü arayarak eşinin çocuğa baktığını bu nedenle kendisini YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sınav gireceği okula götürmelerini istedi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Erdem’i evinden alarak sınava gireceği Çukurova Üniversitesi Yabancı Dil Fakültesi’ne götürdü. Zamanında sınav merkezinde olan Erdem, geçen yıl Açıköğretim sınavına giderken taksi ile küçük bir kaza geçirdiğini ve sınava yetişemediğini söyledi. Bu kez bir aksaklık yaşamamak için polisten destek istediğini anlatan Erdem, “Televizyonda izlerken polislerin sınava girecek kişilere yardımcı olduklarını görüyordum. Aksaklık yaşamamak için yardım istediğim polisler, evime gelip beni alarak sınav merkezine sorunsuz götürdü. Yoğun görevleri sırasında bana böyle bir destek sağlayan polis arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!