Reklam Alanı
Reklam Alanı

GÜÇ KAYNAĞI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kesintisiz güç kaynağı (UPS), giriş güç kaynağı arızalandığında bir yüke acil durum gücü sağlayan elektrikli bir cihazdır. UPS, pillerde, süper kapasitörlerde veya volanlarda depolanan enerjiyi sağlayarak neredeyse anında güç sağlaması ve böylece ekipmanı anlık güç kesintilerinden koruması bakımından yedek jeneratörden farklıdır.

Bir UPS tipik olarak beklenmedik bir elektrik kesintisinin yaralanmalara, ölümlere, ciddi iş kesintilerine veya veri kaybına neden olabileceği bilgisayarlar, veri merkezleri, telekomünikasyon ekipmanı veya diğer elektronik cihazlar gibi donanımları korumak için kullanılır. Ancak UPS üniteleri, anında yedekleme gerektirmeyen ancak yine de daha uzun süreli kesintilere karşı korumaya ihtiyaç duyan cihazlar için bağımsız bir güç kaynağı olarak kendi başlarına da kullanılabilir.

Kesintisiz güç kaynağı (UPS) sahip olmanın birçok avantajı vardır. Bu avantajlardan bazıları şunlardır:

– Azaltılmış kesinti süresi: Ani bir güç kaybı olduğunda, bir UPS sistemine sahip olmak, ana güç kaynağı geri yüklenene kadar yedek güç sağlayarak hizmet dışı kalma süresinin azaltılmasına yardımcı olabilir.

– Geliştirilmiş üretkenlik: Arıza süresi üretkenlik ve gelir kaybına neden olabilir. Kesinti süresini azaltarak, bir UPS sistemi üretkenliği ve kârlılığı artırmaya yardımcı olabilir.

– Kritik yüklerin korunması: Bir UPS sistemi, kritik yüklerin ani elektrik kesintileri veya voltaj dalgalanmalarından kaynaklanan hasarlardan korunmasına yardımcı olabilir.

Reklam Alanı

– İç huzuru: Bir elektrik kesintisi durumunda ekipmanınızın korunduğunu bilmek size huzur verebilir ve endişe duymadan işinize odaklanmanızı sağlayabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!