Reklam Alanı
Reklam Alanı

Güngören’de etkili olan sağanak yağış sürücülere zor anlar yaşattı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat SOLAK – Ömer ÇETİNASLAN – Uğur SAMET AVCI / İSTANBUL, (DHA) İSTANBUL’da etkili olan kısa süreli sağanak yağış, trafikte aksamalara neden oldu. Güngören’de altgeçitte biriken yağmur suyu nedeniyle sürücüler, trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Yağış nedeniyle Silivri’de de bazı sokaklarda su birikintileri oluştu.
İstanbul’da öğle saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Kısa süre etkili olan yağış nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Kentin birçok noktasında altgeçitlerde su birikintileri oluştu. Güngören Davutpaşa altgeçitte sürücüler, etkili olan yağışın yol üzerinde birikmesi üzerine zor anlar yaşadı. Belediye ekipleri ise yol üzerinde bulunan rögar kapaklarını açarak suyun tahliye edilmesini sağladı. 
Öte yandan Silivri’de de öğle saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili oldu. Yağış nedeniyle bazı ara sokaklarda su birikintileri oluşurken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi. 
(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!